Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cadoul lui Gigi Becali pentru eroul de numai 6 ani care şi-a salvat surorile

in Stiri online

La numai 6 ani, un băiețel dintr-o localitate vasluiană și-a salvat surorile, una de 3 luni și cealaltă de 1 an, din flăcări, după ce casa bunicilor a luat foc.

Părinții copiilor din comuna Vutcani sunt plecați la muncă în străinătate, iar cei mici au rămas în grija bunicilor. Aceștia din urmă erau plecați de acasă, când casa a fost cuprinsă de foc.

Copilul cel mare, în vârstă de 6 ani, a fost un adevărat erou și și-a salvat surioarele mai mici. Într-o apariție televizată, băiețelul a declarat că de Moș Nicolae și-ar dori o casă, dat fiind că locuința bunicilor a fost transformată în cenușă.

Într-o intervenție telefonică la România TV, omul de afaceri Gigi Becali a declarat că îi va cumpăra o casă micuțului. „Mâine îi cumpărăm o casă. Voi i-o căutați, iar eu o plătesc. Gata, s-a rezolvat!”, a precizat latifundiarul din Pipera.

Sursa: bugetul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate