Călugări acuzați de trafic cu animale sălbatice. Autoritățile au găsit zeci de pui de tigru congelați

in Evenimente/Extern/Stiri online

Autoritățile din Thailanda au făcut o descoperite macabră la Templul Tigrilor, celebru pentru animalele sălbatice crescute în captivitate și care a devenit un punct puternic de atracție turistică. Zeci de pui de tigru, morți, au fost găsiți congelați în interiorul templului.

Edwin Wiek, apărător al drepturilor animalelor, care se luptă de multă vreme să obțină închiderea templului, acuză călugării de trafic cu animale sălbatice, motivul fiind convingerile asiatice potrivit cărora diferite părţi ale corpului tigrului sunt benefice pentru sănătate, atribuindu-le tot felul de însuşiri, de la analgezice până la afrodisiace. Călugării neagă acuzațiile aduse și spun că se întâmplă foarte des ca puii de tigru să moară imediat după naștere, iar în loc de incinerare aceștia au fost congelați, însă nu în scopul traficului.

Pe de altă parte, se menționează că animalele sălbatice erau apatice în momentul în care sutele de mii de turiști se fotografiau cu ei, fapt care s-ar datora administrării de droguri. Și de această dată, călugării neagă acuzațiile și se apără spunând că animalele sunt dresate. Templul tigrilor a fost închis oficial, iar departamentul parcurilor naționale din Thailanda a anunțat că va depune plângere împotriva conducerii templului pentru “conservare ilegală de cadavre de animale”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.