Calvarul din traficul bucureştean nu mai surprinde pe nimeni, si politia isi face cruce! Vezi ce s-a intamplat

in Video

Probabil aţi văzut fie pe TraficTube fie furat de ProTV sau Digi clipul cu poliţistul care rămâne un pic perplex de manevra unui conducător de Mercedes.

Acţiunea se întâmplă în intersecţia de la Piaţa Unirii. Maşini bară la bară, şoseaua sugrumată de lucrări la reţeaua de utilităţi, un polițist încearcă să aerisească un pic traficul, iar un şofer, posesor de maşină mare şi scumpă se grăbeşte, pe interzis, pe trecere de pietoni şi pe sub ochii poliţistului.

Agentul îl chestionează siderat, fără succes, iar şoferul, deloc impresionat, îşi continuă drumul.

Reacţia poliţistului nu necesită niciun comentariu – cascheta pe ceafă şi o cruce aruncată, a deznădejde, peste piept.

Deşi situaţia este comică, mie mi se pare un pic greşită reacţia poliţistului. Modul în care se manifestă parcă mă duce cu gândul la Vacanţa Mare. Înţeleg că probabil era destul de stresat în intersecţia aceea aglomerată, dar nu este prima reacţie exagerată pe care o văd din partea lor. Acum câţiva ani era în intersecţia de la Apaca un poliţist care efectiv dirija circulaţia înjurând şoferii. Când cineva rămânea pe trecere sau pătrundea aiurea în intersecţie, începea să-l bălăcărească mai cu sport.

Problema este că văzându-i aşa parcă îţi pierzi respectul faţă de ei (în caz că-l aveai). Nu fac altceva decât să se coboare în groapa cu nămol. Şi în loc să încerce să normalizeze traficul şi aşa haotic din Bucureşti, îi dau o nouă dimensiune a ridicolului.

Cum să-ţi mai vină să opreşti să-i întrebi ceva când vezi că se comportă aşa?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.