Campania „O şansă pentru educaţie”. Burse de studiu pentru elevii de la sat

in Evenimente/Stiri online

Campania „O şansă pentru educaţie”, a fost lansată luna trecută la inițiativa conducerii Liceului Teoretic Naţional din Bucureşti și urmărește acordarea de burse de studiu copiilor eminenți din școlile de la sat.

Profesorii au avut sarcina de a străbate satele României pentru a găsi elevi cu rezultate excelente la învățătură, printre ei și Tudor Peişanu din Brănești, Gorj, elev în clasa a VI-a. ”„Vreau să fac performanţă în domeniul matematicii. Aici nu reuşeşti? Nu, nu, nu am cum”, mărturisește copilul pentru Digi24, adăugând că zilnic se pregătește la matematică 3-4 ore.

Liceul Teoretic Național din București au scos la concurs două burse pentru care s-au înscris în total de 11 elevi. Cei doi câștigători vor beneficia de studii de liceu absolut gratuite, tot necesarul va fi asigurat de către conducerea instituției de învățământ. „Este un început de a da o şansă şi copiilor, dar de a da şi un semnal pentru societate în general pentru că sunt copii cu calităţi excepţionale.”, a declarat pentru Digi24, Silvia Moraru, director la Liceul Teoretic Național.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.