Cântăreaţa Sinead O’Connor căutată de poliţie

in Evenimente/Extern/ShowBiz/Stiri online

Celebra cântăreață de origine irlandeză, Sinead O’Connor a fost dată dispărută, după ce acesta a plecat duminică dimineață să se plimbe cu bicicleta și nu s-a mai întors. “A fost declanșată o alertă de căutare pentru a ne asigura că persoana este în viaţă”, a declarat sergentul Michael Robinson, pentru postul tv KAGS.

Aseară, în jurul orei 22:00, artista a fost găsită.”Sinead O’Connor a fost localizată și este în siguranță. Nu este în niciun pericol”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, potrivit Telegraph.

Sinead O’Connor s-a impus în lumea artistică prin talentul său și de asemeni, prin atitudinea extravagantă. Una dintre piesele ei cele mai celebre este “Nothing Compares 2 You”, compusă de artistul Prince, decedat pe 21 aprilie, anul curent. De-a lungul timpului, afirmațiile solistei au iscat mai multe controverse și deseori își exprima nemulțumirile pe Facebook, chiar anunța că a încercat să se sinucidă cu o supradoză de droguri, din cauza ”cruzimii familiei”.
Sinead O’Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo, deține un premiu Grammy, iar în anul 2012 și-a anulat un turneu pe fondul unei căderi nervoase.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.