Capete și resturi umane descoperite într-un centru spa

in Evenimente/Extern/Stiri online

Trei capete și resturi umane au fost găsite într-un frigider aparținând unui centru spa din Acapulco, Mexic. Autoritățile bănuiesc că este vorba de războiul dintre bandele criminale care își dispută teritoriile în statul Guerrero.

Statul mexican Guerrero este locul unde criminalitatea și violența a înlocuit de mult siguranța și libertatea a 3 milioane de locuitori și unde cele mai mari 5 bande criminale (Pacífico, Beltrán Leyva, Familia Michoacana, Cavalerii Templieri și CJNG) controlează tot ce mișcă. Deși oamenii sunt îngroziți, violența face parte din rutina zilnică, iar câteva capete umane plasate strategic ca mesaj pentru rivali, nu mai reprezintă o noutate pe străzile din Acapulco.cadavre guerrero
Decapitarea, cunoscută ca metodă teroristă, face parte din strategiile vechi de răzbunare ale așa ziselor bande-narco din Guerrero. În fiecare an autoritățile se confruntă cu câteva astfel de descoperiri macabre. Adevărată panică însă o trăiesc turiștii, așa cum a fost și cazul celor trei cadavre găsite într-un centru spa amplasat într-un mall frecventat de turiști.

Autoritățile au declarat că decapitarea celor trei victime are legătură cu mesajul lansat online de curând de Cartel del Sur, una dintre organizațiile care susține că nu aparține terorismului.

În clipul publicat pe internet, membrii bandei spun că au nevoie de 8 zile de ”libertate” din partea autorităților pentru a pune capăt violențelor din statul Guerrero. Imediat după lansarea mesajului au fost înregistrate mai multe incidente violente în diferite regiuni ale țării.banda rivala

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.