Care-i treaba cu tânărul care a isterizat mii de români! O țară întreagă îl caută pe Cristi!

in Video

Toată România îl strigă pe Cristi. Un personaj pe care deşi nu l-a văzut nimeni, a devenit cel mai căutat din ţară. De vină pentru celebritate este un filmuleţ de pe internet. În el, un domn are mari probleme cu un câine care aprape îi rupe cizma din cauciuc.Omul, şi speriat şi amuzat de acest lucru îl strigă de zor pe cine credeţi? Pe Cristi, stăpânul câinelui. Clipul a devenit viral, iar de atunci toată ţara strigă în cor: Cristi!

Dar Cristi nu se arată, iar câinele, mai mult din joacă, riscă să-i rupă cizma vecinului, care, insistă. Cristi pare singurul care poate potoli fiara, dar niciunul dintre cei de acolo nu îşi doresc asta. Ei au râs şi au filmat momentul, pe care l-au postat iute pe internet. De atunci, toată lumea îl caută pe Cristi.

Fenomenul „Cristi” a ajuns şi în Capitală, în căminele studenţeşti, unde nimeni nu mai are linişte. Toată lumea îl strigă pe Cristi. Cu doar câteva zile înainte de sesiune, studenţii şi-au găsit o nouă distracţie: îl caută pe Cristi dintr-un cămin în altul. Şi cum nu l-au găsit, sunt hotărâţi să-l strige şi în această seară.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.