Care sunt cei noua pasi pentru a ne crea o soarta mai buna

in Curiozitati

Care sint cei noua pasi pentru a ne crea o soarta mai buna

Intrebari la care vrem un raspuns

Oamenii au inteles deja ca nu e greu sa-si construiasca viata asa cum doresc, mai ales daca vor cu adevarat sa traiasca mai bine atit ei, cit si copiii lor. Lumea se schimba. A sosit vremea sa devenim personificarile Fortei si Nobletei sufletesti. Acum avem posibilitatea sa ne alegem destinul.

In lumea contemporana 80 la suta dintre oameni nu au timp sa-si raspunda la intrebari dictate de viata, cum ar fi: De ce nici eu si nici cei apropiati mie nu sintem sanatosi? Ce sa fac pentru a avea un corp sanatos? De ce ceea ce fac nu e bine? Cine sint eu? Cum pot incepe o noua viata? In ce consta secretul fericirii vesnice? De ce atunci cind totul merge bine, cei invidiosi pun piedici? Care e visul meu? Nu am bani, dar oare vreau cu adevarat sa fiu bogat? Care e secretul averilor bogatasilor? Si daca as avea multi bani, cum as putea sa ajut societatea in care traiesc?

Raspunsurile exista, sint linga noi si in noi, dar nu le observam mereu. Cert este faptul ca trupul omenesc este personificarea Spiritului. De-a lungul intregii sale vieti omul trebuie sa creada si sa aspire spre Dumnezeu, trebuie sa-si ajute semenii.

Iata cei noua pasi ce va vor ajuta sa gasiti raspunsurile de care aveti nevoie.

Primul pas

Sinteti stapini pe energia corpului dumneavoastra. Invatati sa va concentrati energia spre o parte interioara sau exterioara a propriului organism. Asa va veti vindeca si dumneavostra, si cei care va sint apropiati.

Al doilea pas
Invatati sa vedeti dincolo de aparente, sa va recunoasteti ingerul pazitor care vegheaza asupra dumneavoastra. Asta va va deschide noi orizonturi, va da un nou sens existentei dumneavoastra.

Al treilea pas
Eliberati-va de vechile idei si obiceiuri. Fiti deschisi la noutate. Corpul dumneavoastra va fi mintuit. Vi se vor deschide noi drumuri spre libertate.

Al patrulea pas
Va raspunde la intrebarea ce trebuie sa faca partenerul pentru ca apetitul sexul sa nu scada in timp, ci sa creasca? Asadar, retineti – femeia este cheia pentru descoperirea Spiritului barbatului si dezvoltarea barbatului are la baza bunastarea materiala a femeii. Invatati sa folositi energia sexuala in scopul transfigurarii Sortii.

Puterea ratiunii
Pe masura ce fortele organismului se consolideaza si constiinta se dezvolta veti intra in conflict cu sentimentele pe care le simteati cindva. Ratiunea va e cel mai bun sfetnic. Insa se poate dovedi si dusman viclean, atunci cind in scurt timp lumea si-a intors fata de la dumneavoastra.

Al cincilea pas
Preocuparile obisnuite, cotidiane ale mintii se imbina cu energia corpului. In acest moment dumneavoastra trebuie sa credeti cu tarie ca lumea nu va va dezamagi.

Al saselea pas

Yoga visului. Intrarea in lumea visului pentru a descoperi Spiritul visului. Fiti constienti de energia dublului dumneavoastra ca sa va obtineti propria libertate.
Ultimii trei pasi va indruma spre realizarile din lumea materiala.

Al saptelea pas
Rinduirea dorintelor si analizarea posibilitatilor este un mijloc eficient de a va elibera de ingustimea propriei constiinte.

Al optulea pas

De ce pina acum nu ati avut bani? Ginditi-va la cauza exacta a acestui fapt. Numai asa puteti dobindi secretul averilor bogatasilor, sa va initiati in tainele finantelor si a investitiilor fara risc.

Al noualea pas
Ultimul pas ne permite sa devenim bogati, sa dam sfaturi practice despre cum sa ne lansam in lumea libertatii financiare. Nu trebuie sa aveti bani ca sa faceti bani. Trebuie sa stiti sa profitati de sansa pe care destinul vi-o ofera poate o singura data in viata.

Documentar de Lidia Molder

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.