Care sunt cele mai inteligente zodii. Vezi dacă ești și tu printre ele

in Diverse

Geniile au o anumite trăsături care îi diferențiază de ceilalți oameni. Află ce șanse sunt să ai o minte sclipitoare, în funcție de zodie.

Geniile sunt persoane inadaptate, iar astrologii susțin că destinul lor este marcat de lipsa banilor. În plus, acești oameni câștigă cu greu recunoștința celorlalți și manifestă o lipsă de interes pentru sănătatea și bunăstarea lor, tânjind după ceva mai măreț.

zodii_inteligente_03_29ddd0bf4a

Berbec

Nativii acestei zodii învață foarte repede. Este suficient să le arăți o dată cum să facă ceva nou, iar data viitoare se vor comporta ca niște experți. Au o inteligență chinestezică foarte mare și reușesc o comunicare perfectă între corp și minte. Au șanse să devină atleți, dansatori sau chirurgi străluciți. Sunt firi pragmatice și vor fi mai interesați să evolueze pe scara socială și să aibă bani, decât să vâneze idealuri. J. S. Bach, Charlie Chaplin și Leonardo da Vinci s-au născut în această zodie.

Taur

Taurii nu au o inteligență nativă, dar muncesc din greu să ajungă acolo unde își doresc. Sunt persoane care pot rămâne foarte ușor blocate în zona lor de confort și nu au, de obicei, cariere strălucite. Taurii au idealuri, dar sunt prea leneși ori le este prea teamă de schimbare, pentru a ajunge unde își doresc. Nativii acestei zodii se caracterizează prin simplitate și pragmatism și au darul de a-i impulsiona pe ceilalți să își urmeze calea.  În ciuda acestor caracteristici, sunt câteva nume mari născute în această zodie: William Shakespeare, Karl Marx și Sigmund Freud.

Gemeni

Gemenii sunt persoane extrem de inteligente, pricepute mai ales la cuvinte. Pot învăța cu ușurință o limbă străină nouă. Nativii acestei zodii vor avea cariere strălucite în mediul academic, dar se descurcă la fel de bine și în literatură sau în alte meserii creative.  Che Guevara, Dante Alighieri și Blaise Pascal s-au născut în această zodie.

Rac

Nativii acestei zodii sunt foarte inteligenți și au o memorie extraordinară. Sunt cu adevărat sclipitori când vine vorba de înțelegerea și reacționarea cu ceilalți. Reușesc să comunice bine atât verbal, cât și non-verbal, și se deosebesc de ceilalți prin sensibilitate și capacitatea de a vedea din mai multe perspective.  Antoine de Saint-Exupery și Dalai Lama se numără printre personalitățile acestei zodii.

Leu

Leii îi folosesc inteligența pentru a se cunoaște și a se înțelege. Tot ce fac nativii acestei zodii servesc scopului lor și nu au o problemă în a-i sabota pe ceilalți, pentru a reuși. Nu au șanse mari să devină genii, fiind mai interesați de faimă și celebritate, decât de idealuri. Alexander Fleming și Carl Jung se numără printre mințile luminate, născute în această zodie.

Fecioară

Fecioarele au cele mai mari șanse să devină genii, întrucât au o inteligență matematică nativă. Pot face fără probleme calcule și ipoteze, dar sunt la fel de buni și când vine vorba de înțelegerea noțiunilor abstracte. Pot fi oameni de știință și matematicieni străluciți, dar la fel de bine își pot folosi talentele și în meseria de detectiv. Bernhard Riemann (matematician) și Carl David Anderson (fizician) s-au născut în zodia Fecioarei.

Balanță

Balanțele au o inteligență socială ridicată, fiind capabile să interacționeze cu ceilalți și să îi înțeleagă. Deși se pricep să dea sfaturi, nu reușesc să ia decizii pentru ei, deoarece văd întotdeauna ambele părți ale unei probleme. Din această cauză, pot ajunge cu greu unde își doresc, iar cariera lor va avea de suferit. Alfred Nobel, Arthur Miller și Friedrich Nietzsche s-au născut în această zodie.

Scorpion

Scorpionii au tot ce îi trebuie unui geniu: incapacitatea de adaptare, preocuparea pentru probleme existențiale și fuga după idealuri. Sunt firi profunde și vor căuta mereu să dea un sens vieții și să înțeleagă moartea. Sunt curioși, au un orizont larg și o părerea proastă despre ceilalți. Albert Camus și Fyodor Dostoevsky au fost în această zodie.

Citeşte mai departe pe Unica.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*