Care sunt pasii de urmat pentru a alege gazduirea web potrivita?

in Informatica

Daca sunteti detinatorul unui site web sau intentionati sa faceti acest lucru intr-un viitor apropiat, probabil deja sunteti constient de faptul ca aveti nevoie de servicii de gazduire web pentru a putea exista in mediul online. Domeniul afacerilor este extrem de vast, astfel ca acesta se desfasoara si in acest mediu datorita eficientei de care a dat dovada de-a lungul timpului.

Alegerea gaduirii web insa este una dintre principalele probleme cu care se confrunta majoritatea webmasterilor din zia de astazi. La ora actuala exista multiple oferte de gazduire web, fiecare dintre acestea ne promit rezultate si eficienta pe masura, insa de multe ori calitatea acestora devine indoielnica dupa anumite perioade de timp. Gazduire.ro, principalul furnizor de servicii de gazduire web de la noi din tara ne spune care sunt cei mai eficienti pasi de urmat pentru obtinerea unor servicii web de calitate. Unul dintre principalele elemente care fac o companie de servicii web de incredere este fara indoiala experienta in domeniu.

Inainte de a alege pachete de gazduire de la firme putin cunoscute sau care promit servicii web gratuite, verficati autenticitatea acestora din review-urile altor clienti care au mai apelat la respectivele firme de profil. Cateva cautari ceva mai amanuntite pe internet va pot feri in mod evident de eventuale firme care ofere servicii web slabe calitativ. Viteza de incarcare ste unul dintre principalele lucruri pe care un utilizator de internet le apreciaza i care il determina sa ramana pe pagina. In general unui utilizator de internet ii trebuie aproximativ 5 secunde pentru vedea modalitatea de functionare a site-ului web.

Daca acesta se incarca greu cu siguranta data viitoare va alege sa evite un astfel de site web. Inainte de a alege un pachet de gaduire, asigurati-va ca firma furnizoare va da posibilitatea de a aincerca grtuit pachetul respectiv. Daca acesta functioneaza conform asteptarilor dumneavoastra inseamna ca sunteti pe drumul cel bun in alegerea unor servicii de gazduire calitative. Suportul tehnic de care dispune companie trebuie sa fie capabil sa va raspunda cu promptitudine eventualelor intrebari si sa va solutioneze in timp util problemele de gazduire care pot aparea periodic.

Uptime-ul este aspectul care ne spune exact cat timp site-ul este accesibil pentru utilizatorii de internet. Pentru a va asigura de buna functionare a site-ului, optati pentru un uptime de cel putin 99,9% care inseamna doar cateva ore de downtime pe an. Un uptime mult prea mic inseamna perioade lungi de inaccesibilitate care scad increderea unui potential cumparator in compania dumneavoastra.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*