Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Carla’s Dreams în atenția CNA. Melodia care a stârnit controverse în rândul ascultătorilor

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online

În urma a mai multor sesizări primite din partea publicului, Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) a decis să studieze versurile melodiei ”Sub pielea mea”, cântată de de trupa Carla’s Dreams. Reclamanții spun că melodia are mesaje ascunse, care instigă la consumul de droguri, cuvintele ”hop,hop eroina mea”, fiind asociate cu ”heroina mea”.

”Carla’s Dreams „Sub pielea mea” cu refrenul „hop,hop eroina mea” prin modul de rostire apropiat până la confuzie cu heroina dăunează grav ascultătorilor! Întrebaţi o sută de români cum se numeşte melodia şi toţi vor spune „Heroina mea””.Titlul „Sub pielea mea”, în context, te duce la injectarea subcutanată a drogului; versul cu fusta sau mâneca lungă ce acoperă „dragostea mea”, de fapt se referă la acoperirea urmelor de injecţii; intonaţia vocii este, premeditat, a unuia în suferinţa creată de lipsa drogului… Nu-i destul cu drogurile, zis uşoare, trebuie promovate, prin mesaj grosier, cele extrem de periculoase? Melodia se difuzează de 3-5 ori zilnic”, motivează un reclamant acțiunea sa.

Pe de altă parte, videoclipul melodiei este și el contestat, pe motiv că imaginile cu cei doi îndrăgostiți sunt demne de filmele pentru adulți, iar personajele sunt îmbrăcate prea sumar. ”Videoclipul melodiei „Eroina ta” cântată de Carla’s Dreams conţine scene de erotism exagerate, parcă m-aş uita la un film po*no”, arată o altă reclamație.

”Sub pielea mea”, a fost lansată de către mascații de la Carla’s Dreams, în luna ianuarie a acestui an și a devenit hit cu repeziciune, fiind una dintre cele mai apreciate melodii de către fani, cu aproape 30 de milioane de vizionări pe YouTube până astăzi. CNA urmează să stabilească în ședința de astăzi, 24 mai, dacă melodia ”Sub pielea mea” va mai fi difuzată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate