Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Category archive

Ciorbe - page 2

Ciorba de perisoare

Ciorbe

1 kg de carne de porc, 100 g de orez, patrunjel, 1-2 ardei, o ceapa , 2 oua, 3 morcovi, 3 radacini de patrunjel, sare, piper, suc de rosii . Carnea se toaca si se adauga ceapa taiata marunt, orezul se spala bine si se curata de neghina se adauga ouale, verdeata, sare si piperul.…

Citeste mai mult

Ciorba de fasole verde

Ciorbe

1 kg de fasole verde sau galbena, 2 morcovi, 2 radacini de pastarnac , un ardei , 500 g rosii , sare, smantana, patrunjel verde. Morcovii si pastarnacul se curata, se spala si se dau pe razatoare, ardeiul si rosiile se toaca. Se pun in oala cu o lingura de ulei si se calesc putin.…

Citeste mai mult

Supa de rosii

Ciorbe

1 kg rosii, 1 cepa, 2 morcovi, o telina, o legatura de patrunjel, 2 cartofi, 2 ardei grasi, 1 lingura de orez, 50 g ulei. Se curata toate legumele, se spala bine, se taie bucati si se pun la fiert in 2 litri de apa cu putina sare. Rosiile se fierb separat si apoi se…

Citeste mai mult

Supa de fasole verde

Ciorbe

300 g de fasole verde, 2 morcovi, 5 cartofi, 1 ceapa, 3-4 rosii decojite, sare, verdeata, smantana Punem la fiert apa in care adaugam ceapa tocata fin, apoi fasolea curatata, spalata si taiata bucati. Dupa cca 10 minute de fierbere adaugam si cartofii curatati, taiati cuburi si morcovii rasi pe razatoare mare sau taiati cubulete.…

Citeste mai mult

Ciorba de peste

Ciorbe

2 pesti (de orice fel), 2 gogosari, 3 ardei, 4 morcovi, 2-3 frunze de telina, o ceapa mica, 50 g de orez, 4-5 rosii potrivite, smantana, patrunjel verde tocat, sare. Pestii se curata, se spala bine si se taie bucati. Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete, care se pun intr-o oala. Se pun la fiert.…

Citeste mai mult

Ciorba de gogosari

Ciorbe

6-7 gogosari mari, 2-3 morcovi, o ceapa potrivita, 2 radacini de patrunjel, 50 g de orez, sare, verdeata, 3-4 rosii, smantana. Toate legumele se spala, se taie cubulete si se inabusesc intr-o ceasca cu apa. Se adauga apoi apa pentru ciorba si lasam sa dea un clocot, dupa care adaugam rosiile curatate de pielite si orezul ales si…

Citeste mai mult

Ciorba de cartofi

Ciorbe

600 g de cartofi, 2 morcovi, 2 radacini de patrunjel, o ceapa, o foaie de dafin, cateva boabe de piper, un ou, sare, patrunjel verde tocat, smantana. Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la fiert cu 2 l de apa si sare, se adauga ceapa tocata marunt, foaia de dafin si boabele…

Citeste mai mult

Ciorba de ardei umpluti

Ciorbe

12 ardei grasi de marime potrivita, 500 g de carne, 60-80 g de orez, patrunjel, o ceapa potrivita, un ou, 3-4 morcovi, 2-3 radacini de patrunjel, sare, piper, bulion dupa gust. Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt, orezul bine spalat, oul,verdeata, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine…

Citeste mai mult

Ciorba de varza

Ciorbe

O varza potrivita, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa, marar, cimbru, zeama de varza (pentru acrit) sau bulion, 500 g de afumatura, sare. Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la foc impreuna cu afumatura spalata bine. Pana ce acestea dau in clocot, se taie varza fideluta si se freaca cu putina…

Citeste mai mult

Ciorba cu carnati afumati

Ciorbe

500 g de carnati afumati, o ceapa, o varza acra, 2-3 morcovi, o radacina de patrunjel, marar, cimbru, bulion sau zeama de varza. Morcovii si patrunjelul se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert. Se adauga ceapa curatata si taiata marunt si carnatii taiati felii sau bucati. Cand au inceput sa clocoteasca, se pune…

Citeste mai mult

Bors de cartofi

Ciorbe

600 g de cartofi, 100 g de ceapa, 100 g de morcovi, 2-3 radacini de patrunjel, 50 g de unt sau ulei, 1/2 l de bors (de tarate sau din plic), verdeata, sare, piper. Se curata morcovii, patrunjelul si ceapa, apoi se spala. Se taie ceapa marunt si se pune la inabusit intr-un vas cu untul infierbantat pana…

Citeste mai mult

Supa de dovlecei

Ciorbe

Timp de preparare: 1 h30 min (complexitate redusa) Ingrediente: 4 buc. dovlecel, 1 buc. morcov, 1/2 buc. pastirnac, 1 buc. ceapa, o lingura untdelemn, 1 cescuta orez, 1/2 lingura faina, 2 l apa, 150 gr. smintina, sare Mod de preparare: Se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la…

Citeste mai mult

Supa crema de dovlecei cu lapte

Ciorbe

Timp de preparare: 1 h (complexitate medie) Ingrediente: 200 gr. dovlecei, 10 gr. unt, 1/2 buc. morcov, 1/2 lingurita faina, sare, 2-3 linguri lapte Mod de preparare: Morcovul se curata, se taie felii si se fierbe in putina apa. Dovleceii se curata, se taie felii si se fierb separat. Cind dovleceii sint fierti, li se…

Citeste mai mult

Supa crema de dovlecei

Ciorbe

Timp de preparare: 45 min (complexitate redusa) Ingrediente: 1 kg. dovlecei, 1 iaurt mic, 1 ou, 1 ceapa, 2 linguri margarina, vegeta, ulei Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa…

Citeste mai mult

Supa de cartofi cu ardei

Ciorbe

Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi (mai fainosi), 1 ceapa, 40 g unt (margarina), sare, piper, 1 lingurita chimen,  1 lingurita boia dulce, 1,2 l zeama de zarzavat (Knorr+apa), 2 ardei grasi rosii (300 g), 4 felii de paine prajita, un borcan smantana acrisoara (200 g). Mod de preparare:  Se spala cartofii, se curata…

Citeste mai mult

Mergi la Sus

Politica cookies Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate