Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Category archive

Secretele bucatariei - page 5

Ai nevoie de un cartof, un morcov şi un măr pentru a prepara cea mai miraculoasa bautura! Vezi ce boli trateaza

Este ca o băutură miracol! Este simplu. Ai nevoie de un cartof, un morcov şi un măr care se combină împreună pentru a face suc! Se spală cele de mai sus, fără a le curăţa, se taie bucăţi, se pun în storcătorul de fructe şi imediat beţi sucul. Puteţi adăuga lămâie sau lime pentru gust mai răcoritor. Această băutură miracol va fi eficientă pentru următoarele maladii:…

Citeste mai mult

Licoare din strabuni aliat de nădejde în vindecarea a peste 100 de boli

Oricât de mult ar evolua știința medicală, acest leac din străbuni obținut din doar două ingrediente este considerat un aliat de nădejde în vindecarea a peste 100 de boli. Este vorba despre usturoi și vinul roșu, care pot vindeca diferite boli ale sistemului respirator, ale sistemului imunitar, ale celui cardiovasculat, ficat sau rinichi, scrie clicksanatate.ro.…

Citeste mai mult

Alimente din bucatarie din care poti produce penicilina

Pâinea şi portocalele sunt două dintre alimentele cel mai frecvent întâlnite în bucătărie. Dar ştiaţi că aceste două alimente sunt capabile să producă penicilină dacă sunt, pur şi simplu, lăsate să mucegăiască? Credeţi sau nu, mucegaiul verde dezgustător care se dezvoltă pe suprafața pâinii este, de fapt, ceea ce cunoaştem sub denumirea de Penicillium. Haideţi…

Citeste mai mult

Cea mai creativă și cea mai inedită metoda de a curăța usturoiul în bucătărie

Există diverse modalități de a curăța legumele și fructele în bucătărie, deci există destule modalități de a curăța și o simplă căpățână de usturoi. Dar aceasta metodă este cu siguranță cea mai creativă și cea mai inedită întâlnită de mulți dintre noi. Loading… Metoda este extrem de simplă și o poți încerca și tu. Se…

Citeste mai mult

Reteta japoneza pentru a trăi până la o vârstă înaintată, rămânâd activ și sănătos

„Un corp bun, funcțional și sănătos este cea mai recentă afirmație făcută în lumea modei.” Kiyokazu Washida, critic de modă. Recent am dat peste o carte mică, dar plină de informațiiscrisă de Naomi Moriyama intitulată, ”Femeile japoneze nu îmbătrânesc și nu se îngrașă”. Această carte cuprinde rețete delicioase care nu trebuie să lipsească din meniul…

Citeste mai mult

Cârnații de Pleşcoi, secretul unei rețete autentice! Cei mai buni carnati din Romania!

Preparați, la origine, numai din carne de oaie, condimentați din belșug cu ardei iute și puțin usturoi, cârnații de Pleșcoi sunt un produs tradițional, specific pentru întreaga vale a recunoscuți ca fiind cei mai gustoşi cârnaţi din România. Localitatea Pleșcoi, menționată pentru prima dată într-un document emis de voievodul Vlad Călugărul la 24 aprilie 1484 în…

Citeste mai mult

Greseala pe care o face toata lumea cand prepara mujdeiul de usturoi

Usturoiul este unul dintre legumele ce nu ar trebui să lipsească din alimentația noastră. Are foarte multe proprietăți și este un remediu minune în nenumărate boli. În mod tradițional, oamenii de la țară nu pun sare în deliciosul mujdei, iar potrivit inginerului chimist, Ștefan Manea, susține că nici nu e recomandat să punem sare peste…

Citeste mai mult

Leac pentru multe boli. Muraturi fara sare sau conservanti. Secretul pastrat intr-un sat din Alba.

Femeile din Ocnisoara, judetul Alba, nu stiu ce inseamna conservantii alimentari din comert. Obisnuiesc sa puna muraturile, sau sa faca telemeaua cu apa sarata de izvor.   Apa, care are o concentratie foarte ridicata de sare, izvoraste de sute de ani pe un camp din apropierea satului. Iar produsele astfel preparate nu sunt doar „bio”,…

Citeste mai mult

Modalitate simpla sa cureti ardeii copti si vinetele

Ai poftă de o salată de ardei copți sau de niște vinete delicioase cu ceapă? Nu e plăcut să cureți ardeii bucățică cu bucățică, murdărindu-te pe mâini și făcând mizerie în jur, nu? Loading… Ţine cont de trucurile următor: coace fiecare ardei în parte la flacăra sau în cuptor; după, pune ardeii într-o pungă cu…

Citeste mai mult

Trebuie sa stii neaparat acest secret despre ardeii copti!

n aceasta perioada, suntem inundati de fructe si legume proaspete, de aceea nu avem nici un motiv sa nu profitam din plin de beneficiile pe care ni le pot aduce acestea, cu atat mai mult cu cat cele mai multe dintre ele le cultivam in propriile gradini sau le putem cumpara din piete, de la producatorii autohtoni, deci…

Citeste mai mult

Greseala pe care o facem cu totii cand preparam clatite!

Clătitele fac parte dintre puţinele feluri de mâncare de care gurmanzii-şefi ai Greciei Antice ar trebui să fie mândri, pentru că au trecut testul timpului ajungând să fie gătite chiar şi în bucătăria secolului XXI. Dacă ar fi să traducem denumirea originală (adică grecească) a clătitei i-am spune „tigăită”, pentru că şi atenienii îi spuneau…

Citeste mai mult

Folosesti gaura din manerul tigaii doar ca sa o agati in cui? Habar n-aveai la ce se foloseste de fapt

Sigur ai folosit pana acum gaura din manerul tigaii doar ca sa o agati in cui. Afla ca nu cu acest scop a fost creata, ci cu unul extrem de util! De cate ori nu te-ai ars la degete cand ai atins lingura din tigaie? Dupa ce termini de amestecat, pune ustensila de datit in…

Citeste mai mult

Greșeala pe care toată lumea o face cand prepara salata de vinete!

Cum trebuie să prepari corect salata de vinete! Citeste si: Cea mai delicioasă PRĂJITURĂ FĂRĂ COACERE Salata de vinete este foarte sănătoasă și conţine foarte multe vitamine şi minerale! Este felul de mâncare pe care mulţi îl adoră, dar puţini sunt cei care ştiu cum să-l prepare 100% corect. Loading… Citeste si: Pepene pe GRĂTAR.…

Citeste mai mult

Mamaliga – o alternativa la paine! Uite ce beneficii uimitoare are

Mamaliga – o alternativa la paine! Este mai sanatoasa, dar ingrasa la fel de mult! Mihaela Bilic a dezvaluit care este diferenta dintre mamaliga si paine si care este mai sanatoasa. Loading… „Pentru ca tot e la moda alimentatia fara gluten va sugerez mamaliga in loc de paine. Ca si faina, malaiul face parte din…

Citeste mai mult

Cum se menţine conţinutul de substanţe hrănitoare în alimente

Chiar dacă alimentele pe care le consumăm sunt de cea mai bună calitate, aceasta nu constituie o garanţie certă că toate aceste vitamine (şi restul principiilor alimentari) ajung cu adevărat în organismul nostru. Pentru a fi siguri că majoritatea substanţelor atât de folositoare ajung cu adevărat să fie asimilate de organism, trebuie să ţinem seama…

Citeste mai mult

1 3 4 5 6
Mergi la Sus

Politica cookies Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate