Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cartea care învață oamenii cum să blesteme. Damien Mulkrin, expertul în ocultism

in Articole/Curiozitati/Extern

”Când lucrurile rele se întâmplă oamenilor răi” este cartea cel puțin controversată lansată în Los Angeles și semnată de Damien Mulkrin, un bărbat pe care chiar și criticii îl consideră un expert în ocultism. Prin cartea sa, Mulkrin vrea să dezvăluie lumii întregi cum se poate arunca un blestem peste o persoană.

“Vrăjitorii sau vrăjitoarele nu sunt singurele persoane care pot transmite blesteme asupra oamenilor. Cu puțin antrenament, oricine poate să facă asta – chiar și tu!”, afirmă Mulkrin la începutul cărții și sfătuiește că pentru a deschide forțele întunericului este neapărat nevoie să se respecte o regulă de aur: Să renunți la răzbunare, să fii mulțumit de viața ta și să uiți că doar acest lucru te va face fericit. Blestemul este definit de expertul în ocultism ca fiind un necesar pentru a atinge fericirea, însă poate fi pus în aplicare doar atunci când persoana vede blestemul ca instrument pentru propria împlinire și nu pentru a se răzbuna.

“De fapt, planul meu în patru puncte este atât de simplu încat poate fi urmat chiar și de un copil. Garantez că nu există o cale mai ușoară și mai eficientă de a-ți rezolva problemele cu cineva decât asta”, își convinge Mulkrin cititorii. Planul nu este nimic altceva decât invocarea și vizualizarea răului la miezul nopții, fără adăugirea vreunui ingredient special înafara celui de a invoca diavolul și care poate instala frica pentru cei mai superstițioși.

“Dacă ești sincer în dorința ta de a-ți pedepsi un dușman, și nu ai nici un regret să-l blestemi, atunci blestemul va reuși”, concluzionează Mulkrin. Damien Mulkrin este aspru criticat pentru cartea și practicile sale. Cu toate acestea, sute de oameni apelează la puterile lui și ritualurile de magie neagră cu care susține că poate rezolva orice este pământesc și nu numai. Scepticii domeniului îl consideră pe Mulkrin un om cu o inteligență ieșită din comun, care apelează la trucuri de ocultism pe care le manevrează cu măiestrie pentru a spori averea de milioane de dolari, care se estimează că o are.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate