Carusele sunt incredibil de periculoase, daca esti slab de inger. Reactia acestui barbat este infioratoare

in Video

Cred că ştii că unele carusele sunt incredibil de periculoase, iar dacă eşti mai slab de înger, s-ar putea să ai probleme serioase în timpul unei astfel de curse.

Totuşi, foarte mulţi oameni adoră senzaţiile tari oferite de cursele periculoase din parcurile de distracţii şi chiar dacă sunt speriaţi rău de tot, continuă să se tragă cu cele mai fioroase maşinării.

Bineînţeles, reacţiile sunt pe măsură…

Un bun exemplu este şi tipul de mai jos, care într-o cursă cu o “praştie mecanică” a trăit o experienţă pe care sigur nu o va uita prea curând.

Vezi singur reacţiile pe care tipul le are şi încearcă să numeri de câte ori a leşinat, că eu nu am reuşit. Păcat că nu-i putem observa şi pantalonii, căci sigur aveam încă un motiv de amuzament…

https://www.youtube.com/watch?v=L3v-yUJ0ZhI

Sura: binepa.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.