Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Casele de marcat vor fi legate OBLIGATORIU la calculatoarele Fiscului. Afla ce ai de facut

in Evenimente

Una dintre propunerile discutate în Consiliul Consultativ al Ministrului Delegat pentru Buget într-un document de lucru a cărui existenţă a fost contestată la momentul publicării sale, a fost aprobată de Guvern săptămâna trecută şi urmează să fie implementatată.

Conectarea caselor de marcat se va face cel târziu în 2018 spun șefii ANAF.

Toate casele de marcat vor fi legate la serverul Fiscului din 2018. Un echipament special va transmite datele către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în momentul emiterii unui bon. Conectarea a fost amânată de mai multe ori, iar ultimul termen cerea ca sistemul să fie pus în practică în mai anul viitor.

Anul acesta informăm asupra cerinţelor tehnice, anul viitor este un an în care contribuabilii îşi vor achiziţiona noile componente necesare pentru conectarea caselor de marcat, iar de la 1 ianuarie 2018 poate şi mai devreme vom fi gata să conectăm toate casele de marcat la serverul ANAF”, spune Dragoş Doroş, preşedintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

“Această schimbare va fi implementată treptat, până în august 2016, şi urmăreşte diminuarea drastică a evaziunii fiscale”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Ordonanţa de Urgenţă nu a fost publicată încă în Monitorul Oficial (a fost aprobată în şedinţa de Guvern din 23 decembrie).

Potrivit unor informaţii de la Ministerul de Finanţe, de la 1 octombrie 2015, Ministerul Finanţelor va autoriza doar aparatele cu jurnal electronic, de la 1 aprilie 2016 marii contribuabili pot utiliza doar aparatele cu jurnal electronic, cei mijlocii de la 1 iulie 2016 iar cei mici de la 1 noiembrie 2016.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate