Câștigătorul din Gaiești a premiului de 3 milioane de euro nu poate revendica premiul. Vezi ce a făcut bărbatul cu biletul.

in Evenimente/Stiri online

Astăzi este ultima zi în care posesorul biletului câștigător la Loteria Națională, își poate revendica premiul în valoare de 3 milioane de euro. Din păcate acest lucru nu va fi posibil deoarece bărbatul a rupt biletul în urma unei neînțelegeri.

Într-un interviu acordat televiziunii, câștigătorul, un strungar din Găiești și-a verificat biletul privind un panou al agenției loto, dar a citit numerele greșite și convins că nu a avut noroc, a rupt biletul de 3 milioane de euro. Câteva zile mai târziu a realizat marea greșeală pe care a făcut-o.

Bărbatul spune că nu a mărturisit nimănui gafa de 3 milioane de euro până astăzi, când s-a hotărât să iasă la lumină și astfel să potolească curiozitatea oamenilor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.