Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Castigatorul Premiului Nobel a descoperit care este cauza principala a cancerului

in Sanatate

Castigatorul Premiului Nobel, Dr. Otto H. Warburg, si-a dedicat intreaga viata studiind cauzele aparitiei cancerului. El a fost unul dintre biologistii secolului 20 care a descoperit ca aciditatea din organism este cauza principala a cancerului. Ceea ce inseamna ca pH-ul din organism este sub nivelul normal de 7.365 scire caplimpede.ro

shutterstock_142053856-1000x500

Watburg a investigat metabolismul tumorilor si respiratia celulelor si a descoperit ca celulele canceroase se mentin si prospera intr-un pH mai mic, undeva la nivelul de 6.0, ca urmare a productiei acidului lactic si dioxidului de carbon crescute. El credea cu tarie ca intre pH si oxigen exista o relatie directa. Nivelul ridicat al pH-ului, care este alcalina, inseamna o mai mare concentratie de molecule de oxigen, in timp ce nivelul scazut al pH-ului, care este acid, inseamna concentratie scazuta de oxigen… acelasi oxigen care este necesar pentru a mentine celulele sanatoase.

Citeste si:

Descoperirea cancerului la timp este primul pas spre vindecare. Semne care ar trebui să te trimită la medic

 

In 1931 Dr. Warburg a primit premiul Nobel in medicina pentru aceasta descoperire importanta. „Tesuturile canceroase sunt acide, in timp ce tesuturile sanatoase sunt alcaline. Apa se imparte in ioni H+ si OH-, daca acolo exista exces de H+ inseamna ca este acida, daca exista exces de OH- inseamna ca este alcalina.”, a declarat Dr. Otto H. Warburg, citat de Enlightened-consciousness.

 

In lucrarea sa despre metabolismul tumorilor, Warburg a demonstrat ca „toate formele de cancer sunt caracterizate de doua conditii de baza: acidoza si hipoxie (lipsa de oxigen). Lipsa de oxigen si acidoza sunt doua fete ale aceleiasi monede: daca aveti o parte, o aveti si pe cealalta. Toate celulele normale sunt dependente de oxingen insa cele canceroase pot trai fara – este o regula fara exceptie. Ia-i unei celule 35% din oxigen pentru 48 de ore si poate deveni canceroasa.”

 

Dr. Warburg a facut clar faptul ca principala cauza a cancerului este deficitul de oxigen care creeaza o stare de acid in corupul uman. Totodata, el a descoperit ca celulele canceroase sunt anaerobe (nu respira oxigen) si nu pot supravietui in prezenta unui nivel ridicat de oxigen, asa cum se regaseste in starea alcalina.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate