Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cât costă o locuință de lux în noile ansambluri rezidențiale din România?

in Articole

Pe site-ul de imobiliare Korter.ro sunt listate peste 700 de ansambluri rezidențiale noi.

Majoritatea dintre acestea au fost date în folosință, însă mai sunt și proiecte care se află în curs de construcție și vor fi finalizate în cursul anului 2020. Cu toate acestea, doritorii pot deja achiziționa locuințe în cadrul acestora, iar prin intermediul site-ului Korter.ro pot urmări evoluția lucrărilor, dar și a prețurilor.

Printre cele 700 de ansambluri rezidențiale noi se află și câteva exclusiviste. Unul dintre acestea este Complex Rahmaninov Residence din București. „Complexul de apartamente super premium se întinde pe o suprafață construită de 23.000 mp , dispusă pe 6 etaje și se află în vecinătatea multor facilități renumite din nordul Capitalei. Alături de poziția exclusivistă, materialele de cea mai bună calitate și finisajele luxury contribuie la definirea Rahmaninov Residence, noua locație cheie a Bucureștiului”, precizează dezvoltatorul imobiliar Rahmaninov Residence.

Acesta este alcătuit din apartamente și duplexuri cu suprafețe generoase, cuprinse între 94 și 1.001 de mp. Cea mai mare locuință are 7 camere și suprafața maximă, însă aceasta a fost deja vândută. În cadrul complexului mai sunt disponibile apartamente cu 2, 3, 4 camere și duplexuri. Prețul de pornire al acestora este de 3.700 euro + TVA.

Un alt complex inedit este în curs de construcție este Complex Wings în Cluj-Napoca.

„Situat în zona de Vest a oraşului Cluj-Napoca, în cartierul Zorilor, complexul rezidenţial Wings este privilegiat de o infrastructură bine pusă la punct, precum şi de acces rapid la mijloacele de transport în comun, unităţi de învăţământ dedicate tuturor vârstelor, cabinete medicale de ultimă generaţie şi zone comerciale importante”, informează dezvoltatorul Studium Green.

Designul celor două blocuri care se întâlnesc și iau forma unor aripi a impresionat încă din faza proiectului. Potrivit Korter.ro, Complex Wings urmează să fie dat în folosință la finalul anului 2020.

Cu toate acestea, procesul de vânzare de locuințe a fost deja demarat, iar prețurile pornesc de la 1.350 euro/mp. În cadrul complexului pot fi achiziționate apartamente cu 1, 2 și 3 camere, dar și locuințe de tip penthouse și duplex, cu suprafețe cuprinse între 58 și 173 mp.

Mai mult, viitorii locatari pot opta pentru locuințe inteligente, finisaje de designer profesionist, dar și pentru opțiuni precum pivniță pentru vinuri sau jacuzzi pe terasă.

Complex ISHO Timișoara este considerată de constructor alternativa contemporană la ceea ce înseamnă o locuință în oraș, o redefinire a spațiului urban, ce îmbină armonie, modernitate și lifestyle. Amplul complex ISHO are deja locuințe date în folosință, însă în același timp se continuă lucrările la noi clădiri.

„Creat de antreprenorul Ovidiu Șandor prin Mulberry Development, ISHO a fost conceput pentru a deveni un reper al Timișoarei de mâine.

Proiectul este dezvoltat de o echipă de peste 100 de arhitecți, proiectanți, consultanți și ingineri”, transmit reprezentanții Mulberry Development.

Prețurile unei locuințe în cadrul Isho Timișoara au explodat la sfârșitul verii 2019, crescând cu aproape 400 de euro/mp. De la sfârșitul lunii august, prețul a ajuns la 1.692 euro/mp, asta după ce cu câteva luni înainte, în primăvară prețul era de 1.296 euro/mp.

Pe lângă locuințele exclusiviste din cele trei ansambluri rezidențiale noi prezentate, puteți găsi multe alte apartamente și case de lux de vânzare pe site-ul de imobiliare Flatfy.ro. Cu ajutorul filtrelor puteți analiza locuințele de lux din zona de interes.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate