Cata ipocrizie! Varujan Vosganian boceste…Elena Udrea rade

in Evenimente

Domnul Vosganian, fost ministru al economiei s-a apucat sa boceasca, sa-si dea cu mir si sa citeasca rugaciuni in plenul Senatului, iar colegii sai parlamentari au facut din nou zid in jurul unui coleg, obstructionand Justitia.

Cata ipocrizie! Ce comportament, in ce tara traim! Daca ajungea in fata Justitiei domul Vosganian putea sa se apere si sa demonstreze ca e nevinovat!

In alta ordine de idei, asa o sete de sange si razbunare nu am mai intalnit in Romania! Nu judec si nici nu contest ce se intampla cu dosarele de coruptie, fiecare om trebuie sa plateasca pentru greselile lui.

Sunt siderat de comportamentul unor asa zisi barbati care au fost ingenuncheati de o femeie. Oricat de vinovata sau nevinovata ar fi ,asta e treaba Justitiei sa stabileasca, Elena Udrea s-a comportat cu infinit mai multa demnitate in fata linsajului mediatic si a faptului ca ai sai colegi au stat pana la ora doua in noapte pentru a vota ridicarea imunitatii parlamentare.

udrea-in-parlament

Nu acelasi lucru pot spune despre fostul ministru al infamiei…pardon al economiei, care s-a apucat sa boceasca exact ca o precupeata, a inceput sa-si dea cu mir si sa citeasca rugaciuni ca un ipocrit de soi ce se afla!

Si stiti ce mai grav? I-a iesit! Cam asa se intampla si in alte domenii! Nu performanta sau contraperformanta sunt hotaratoare ci lacrimile de crocodil si ipocrizia dusa la extrem au castig de cauza, pentru ca din pacate avea dreptate Neagu Djuvara: “s-a stricat ceva in creierul acestui popor”

Nu o astfel de societate imi doresc pentru copiii mei! Nu un astfel de comportament! Nu asta e un exemplu ca: minciuna, ipocrizia si falsa smerenie castiga! Nu setea de sange afisata si bucuria de a mai lovi cu sete un om cazut! Inca mai cred ca cinstea, demnitatea si compasiunea sunt valori reale!

Serban Huidu

Ps: Am vorbit acum ceva timp cu unul din angajatii ministerului condus de Elena Udrea si care-mi spunea ca pe vremea ei nu-si vedea capul de treaba iar atunci cand a plecat pana si femeile de serviciu plangeau. Noi am avut o alta imagine a ei, indusa in principal de opozanti politici sau trusturi media aservite unei puteri.

Nimeni dintre cei cu care a lucrat efectiv nu a spus nimic! Toti au tacut chitic si unii au mai tras un sut in omul cazut, iar asta spune multe depre noi ca popor! Repet: nu sunt in masura sa judec daca Elena Udrea este vinovata sau nu, dar din pacate toti suntem vinovati dintr-un anumit punct de vedere pentru ca “s-a stricat ceva in creierul acestui popor”

sursa: http://www.serbanhuidu.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*