Câți băieți „a mai pupat” Andra înainte de Măruță?

in ShowBiz

Pe Andra celebritatea nu a schimbat-o câtuși de puțin. Artista este o familistă convinsă și înainte să fie cu Măruță, aceasta a mai avut doar doi iubiți, lucru recunoscut chiar de ea.

k-la-meteo3

Invitată în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM, Andra a povestit că nu a avut prea multe relații.

„Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin”, a povestit Andra.

media_136048979920449600

Acesta a continuat amuzată: „Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.