Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Câţi bani au primit finii Cotabiţă de la năşica Delia!

in ShowBiz

În urmă cu un an zăcea în comă pe un pat de spital, iar acum s-a văzut mire la 61 de ani. Ceea ce nici el nu-și imagina înaintea tragicului eveniment! Mai mult, Gabriel Cotabiță a avut parte de o nuntă ca-n povești, cu o mireasă tânără și cu doi nași pe măsură, Delia și soțul său, Răzvan, de altfel un foarte bun prieten de-al mirelui. Aceștia nu s-au uitat la cheltuieli și au lăsat și un dar generos, în jur de 5.000 de euro, după cum ne-au șoptit câțiva invitați. Evenimentul a strâns cam toată crema muzicii anilor ’80, avându-i ca reprezentanți pe Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, dar și Sanda Ladoși, precum și foarte mulți artiști în vogă, ceva mai tinerei, precum Antonia și Alex Velea. Nu au lipsit nici Simona Gherghe, Tania Budi sau Andreea Esca. Invitații s-au distrat până la 3 dimineața. Atmosfera a fost întreținută de band-ul de coveruri dintr-un din cluburile din Centrul Vechi ale nașului, dar și de Damian Drăghici și de mama Deliei, Georgeta Matache.

nasa-delia-biserica

Mirele a ținut cont de superstiții, dar nașa Delia a cântat

Chiar dacă nu făcea parte din programul artistic, Delia nu a putut nici ea să stea departe de scenă. Ea s-a dezlănțuit la nunta lui Cotabiță! Delia a cântat celebra melodie „Se mărită Mona”, acompaniată de orchestră lui Damian Draghici, în fața celor prezenți. Mirele Gabriel Cotabiță a ținut cont de superstițiile din popor, potrivit cărora nu-i bine să cânți la propria nuntă. Astfel, el a preferat doar să petreacă pe ringul de dans alături de aleasa lui, Alina Gabriela.

cotabita-si-mireasa

Și-a păzit bine mireasa

Dacă la majoritatea nunților se obișnuiește ca mireasa să dispară un pic după miezul nopții, ei bine, la nunta lui Gabriel Cotabiță acest lucru nu s-a întâmplat. El și-a păzit bine aleasa, care i-a stat alături toată noaptea, după ce au dansat valsul mirilor și au deschis petrecerea. Altfel, unul dintre momentele așteptate a fost și tăiatul tortului. La un moment dat, însă, mirii și nașii au avut parte de o surpriză neplăcută. Tortul s-a înclinat și a fost la un pas să se împrăștie pe jos. Cheful s-a spart în jur de ora trei, mirele dând semne vizibile de oboseală.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate