Caz bizar! Poliţistul care a sunat la 112 pentru a anunta o urgenta

in Articole

Un caz bizar s-a petrecut în Lupeni, unde agentul principal Iustinian Ivanciuc a sunat la 112, pentru a cere ajutor după ce a fost trimis să rezolve trei cazuri în interval de câteva minute.

Poliţistul a intervenit, însoţit de un poliţist local, pentru a aplana un conflict între doi adolescenţi, apoi a plecat să constate o spargere la o grădiniţă din Lupeni, împreună cu acelaşi poliţist local. Angajatul Primăriei Lupeni l-a lăsat singur, însă, plecând la primărie. Atunci Iustinian Ivanciuc a sunat la 112 pentru a se plânge că nu va mai ajunge la cel de-al treilea loc al faptei.

Nu avea nici permis auto, iar patrula din care făcea parte alături de poliţistul local, destrămată la acel moment, era singura disponibilă în Lupeni. „Sunt de serviciu în schimbul doi, sunt singur pe planificare şi am avut trei apeluri la câteva minute, pe 112, unul după celălalt. Ultimul a fost un apel, pe care l-am avut acum 45 de minute, să mă prezint pe Strada Minerilor, în municipiul Lupeni. Nu pot să mă prezint la acea intervenţie pentru că trebuie să asigur paza locului faptei (n.r. la grădiniţă)”, i-a spus Iustinian Ivanciuc operatoarei de la 112.

Întrebat de aceasta ce urgenţă are, poliţistul a continuat: „Urgenţa este că la urgenţa pe care ne-aţi comunicat-o dumneavoastră, şi anume un scandal şi furt de telefon, pe 112, pe Strada Minerilor, nu se prezintă nicio patrulă pentru că nu are cine”, le-a transmis agentul principal celor de la 112. „Nu ne interesează, noi aici primim apeluri pentru urgenţe. Aceasta nu este o urgenţă”, a fost răspunsul operatoarei de la 112.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.