Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Caz imposibil pentru poliția germană! Romanca declarată moartă a uimit pe toată lumea!

in Articole

Caz imposibil pentru poliția germană. S-au împlinit 20 de ani de la crima oribilă care a îngrozit locuitorii din orașul Erlbach. În pădurea din apropriere au fost găsite două tinere decedate. Nici până astăzi anchetatorii nu au aflat cine sunt făptășii, nici măcar identitatea victimelor.

3984586077_90c3da7b62

În 2011 au apărut primele semnale că se va face lumină în acest caz. Ani la rând anchetatorii au bănuit că victimele provin din România, relateaza realitatea.net.

O mamă, a cărei fiică era dată dispărută în România, a venit în Germania pentru a compara proba ei ADN cu cea a victimelor. Rezultatul a șocat pe toată lumea: una dintre victime este chiar fiica ei.

Singura problemă este că, peste un an, fiica româncei a apărut în Turcia, cât se poate de vie. Este neclar dacă anchetatorii s-au grăbit să închidă astfel cazul, cert este că au admis ulterior că se produsese o eroare în timpul analizelor ADN.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate