CAZ INCREDIBIL. O fetiţă de 8 ani din România a fost uitată”de părinţii ei pe o autostradă din Ungaria

in Articole

CAZ INCREDIBIL. O fetiţă de 8 ani din România a fost „uitată” de părinţii ei pe o autostradă din Ungaria, relatează România TV. Părinţii şi-au dat seama de absenţa copilului, dar cand s-au întors, fetiţa dispăruse. Poliţia a găsit-o pe micuţă tocmai în Italia.
00234738_01840600

Părinţii români au uitat-o pe copilă  la un popas de pe autostrada M7 din Ungaria. Cei doi s-au întors din drum când au realizat că fetiţa nu este cu ei, dar aceasta dispăruse.

Familia a alertat poliţia maghiară, care a transmis fotografia cu micuţa către mai multe secţii de poliţie, şi a luat legătură inclusiv cu poliţia română.

Copila a fost găsită însă de o altă familie şi a ajuns tocmai la Trieste, în Italia. Poliţia italiană i-a înştiinţat pe părinţi să vină să-şi recupereze copilul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.