Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cazul Annabelle Forest. Copilul crescut într-o sectă satanică: Mi-au distrus copilăria, dar nu îmi vor distruge viitorul. Am câștigat!

in Articole

Cazul Annabelle Forest este unul dintre cele mai tulburătoare din istoria Angliei. De la vârsta de 7 ani, Annabelle a fost crescută și educată de liderul unei secte satanice, a fost abuzată și convinsă că fericirea înseamnă pioșenie în fața unui zeu întruchipat chiar de bărbatul abuzator și acceptat de o mamă nepăsătoare.

Annabelle Forest este un pseudonim dat victimei după ce autoritățile engleze au interzis prin ordin judiciar dezvăluirea identității ei. Incidentul s-a petrecut în Kidwelly, Marea Britanie. Jacqueline Marling, o asistentă medicală, fără servici caută să își îmbunătățească viața, deși avea un copil adorabil, Annabelle, și un concubin care le iubea enorm pe ambele. ”Nu îmi amintesc de îmbrățișările mamei, dar îmi amintesc cât de mult mă iubea prietenul ei”, mărturisește Annabelle în cartea sa ”The Devil on the Doorstep”. carte annabellePe când Annabelle avea șapte ani, mama sa își părăsește partenerul și împreună cu fetița se mută în casa unui individ bizar, care vorbea tot timpul de zei și Biserică, pe nume Colin Batley. Bărbatul era căsătorit și avea o fetiță de vârstă apropiată lui Annabelle, se dădea liderul unui cult satanic și își trăia viața după indicații din ”Cartea de legi” scrisă de Aleister Crowley, o carte care vorbește despre satanism ca de singurul univers existent. Între timp, copila a fost înscrisă la școală, iar uneori era chemată în sufragerie să fie martoră partidelor amoroase ale mamei cu bărbatul.colin batley
La doar 11 ani, Annabelle a fost abuzată de Batley, care îi spunea copilei că acesta este drumul către purificare și asta i-au destinat zeii fetiței, să fie aleasa lui. Într-o lume absurdă, singura pe care copila o cunoștea, cu trecerea anilor a fost părtașă la orgii organizate de mama sa pentru pura plăcere a liderului și în niciun moment Annabelle nu a cunoscut dragostea părintească, motiv pentru care a început să vadă în Batley unicul om care o trata cu atenție, după cum a explicat Elisabeth Yardley, criminolog.mama annabelle

Rămâne însărcinată la vârsta de 17 ani și pentru prima dată conștientizează că dacă va aduce o fată pe lume, aceasta va trece prin același tratament ”bolnav” prin care trece ea. Cu toate acestea, Annabelle nu are puterea să fugă și nici să se opună liderului și continuă aceeași viață cu care era obișnuită. Imediat după ce naște, Batley îi spune că a venit vremea să își îndeplinească misiunea pe pământ. ”Ești gata să mergi pe drumul către Palat? Poți face trei lucruri: filme pentru adulți, să muncești într-un magazin pentru adulți sau să devii târ*a din Babilonia. Zeii au spus că destinul tău este să fii femeia Escarlet (aleasa liderului) și pentru asta trebuie să devii mai întâi târ*a din Babilonia. Ești pregătită?”, au fost cuvintele care au trimis-o pe Annabelle în brațele prostituției. După 1800 de bărbați și mii de lire încasate de Batley, tânăra mistuită de grija copilului ei, care rămăsese în grija lui Batley, începe să ascundă bani pentru a putea fugi, deși o făcea cu teama că bărbatul ar putea ști deja asta, mai ales că acesta spunea tuturor că are puteri supranaturale și poate vedea și asculta mințile umane.

În anul 2010, ajutată de fostul iubit al mamei sale, Annabelle fuge împreună cu fetița sa și se ascunde în casa unei mătuși. De altfel, femeia o convinge pe tânără că a fost victima unui abuz și trebuie să meargă la poliție. Un an mai târziu, timp de trei zile Annabelle declară autorităților tortura la care a fost supusă. ”Investigația a fost dificilă și înainta greu, trebuia să distrugem o sectă despre care nimeni nu vorbea și de asemeni, să nu preocupăm ceilalți membrii ai comunității. Nimeni înafară de Annabelle nu mai susținea o astfel de poveste. Am găsit obiecte cu care se făceau ritualuri, dar nu erau ilegale. Până s-au decis să vorbească și alte victime a durat ceva vreme”, a declarat Bob Arthur, agentul care a coordonat investigația.

Colin Batley și Jacqueline Marling, mama tinerei au fost arestați, timp în care Annabelle se simțea vinovată de situație. ”Mă simțeam oribil. Ce am făcut? Colin a fost cel mai important om din viața mea, iar mama chiar dacă nu m-a iubit, era tot mama”, mărturisește tânăra, care în acea vreme părea să dea semne de sindromul Stockholm. A urmat o investigație anevoioasă, mai ales că inculpații negau acuzațiile. Testul ADN al fiicei lui Annabelle demonstrează că Batley este tatăl și astfel se obține trimiterea celor doi în judecată. Colin Batley a fost condamnat la închisoare pe viață, iar mama lui Annabelle la 12 ani de detenție, și de asemeni, a fost condamnată și Hellen, soția bărbatului, la 8 ani de închisoare.cazul annabel
Annabelle Forest și-a revenit aproape complet după trauma trăită, are o familie cu care trăiește departe de locul de care o leagă copilăria sumbră. Recunoaște că adesea îl mai visează de Batley, dar știe că a câștigat dreptul la viață. ”Cel mai greu este să îl uit, a fost atâta timp pastorul meu, liderul, tot. Dar lupt penru o viață demnă pentru mine și copiii mei. Mi-au distrus copilăria, dar nu îmi vor distruge viitorul. Am câștigat!”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate