Cazul care a SOCAT lumea medicala! Bărbatul care nu a dormit de 40 de ANI! A câştigat 14.600 de nopţi!

in Curiozitati

Orice persoană, din orice colţ al lumii, simte o frustrare acută atunci când se confruntă cu o insomnie, însă pentru un bărbat din provincia Quang Nam, Vietnam, tulburările de somn nu reprezintă nicio problemă, mai ales că nu a dormit de 40 ani.

140627616003604731

Thai Ngoc, cunoscut ca Hai Ngoc, a mărturisit că nu a mai reuşit să închidă nici măcar un ochi după ce într-o noapte, în anul 1973, a făcut febră puternică. Totuşi, incapacitatea sa de a dormi nu i-a afectat sănătatea ori activitatea zilnică, fapt ce a uimit medicii.

„Nu ştiu dacă insomnia mi-a afectat sau nu starea de sănătate, însă deocamdată mă simt bine şi încă am putere ca să muncesc la fel ca orice altă persoană. Am încercat să iau somnifere ca să dorm, am urmat şi tratamente naturiste, însă nimic nu funcţionează. Reuşesc să adorm doar câteva minute.”, a mărturisit acesta.

14062761679bc98cc6

Thai Ngoc nu a mai dormit de peste 14.600 de nopţi, însă munceşte la fel de mult ca pe vremea când se odihnea bine. Ba mai mult, zilnic îşi lucrează terenurile agricole, iar noaptea le păzeşte, pentru a evita furturile.

1406276173559f9708

CITESTE MAI MULT AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*