Cazul copilului născut fără sânge. Prin vene îi curgea doar plasmă transparentă

in Evenimente/Extern/Stiri online
Loading...

Emma Vignes, o irlandeză de 31 de ani a născut o fetiță prin venele căreia nu curgea sânge. După 34 de săptămâni de sarcină, femeia a simțit că fătul nu se mai mișcă, moment în care a mers la spitalul de urgență. Medicii au consultat-o, după care i-au făcut cezariană. Fetița născută era albă complet, nivelul de hemoglobină era zero, iar în locul sângelui prin venele bebelușului curgea doar plasmă transparentă.

Prima transfuzie de sânge a fost făcută chiar prin intermediul cordonului ombilical, după care Maisy, așa cum a fost botezată de medicii din spital, a fost ținută în incubatorul secției de Terapie Intensivă. Doctorii nu au dat speranțe de viață copilei, iar în cel mai bun caz diagnosticul ar fi fost un copil cu serioase probleme mentale. De asemeni, medicii au explicat că fenomenul s-a datorat faptului că în timpul sarcinii, mama a absorbit tot sângele fătului, cel mai probabil din cauza unui accident, bruscare, lovire.

După câteva săptămâni, micuța a dat semne că revine la normal. S-a agâțat de viață și s-a opus celor mai negre presupuneri făcute de doctori. Astăzi în vârstă de 7 ani, Maisy se dezvoltă ca un copil normal, nu are probleme de sănătate, iar mama, Emma Vignes, a pus evenimentul pe seama unui miracol făcut de Dumnezeu.

sursă foto: Telegraph

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.