Ce a iesit dintr-o cutie de lemn cu 19 gauri in care a pus iti va taia rasuflarea! Nu te asteptai sa vezi asta

in Articole/Constructii

Dupa ce a dat cu bormasina 19 gauri intr-o cutie, a facut un mix de pamant si l-a pus pe fundul ei.

media_146045903777306800

Trebuie mentionat ca pamantul are nevoie de ingrasamant care sa retina apa.Acest lucru se poate face cu orice altfel de structura, nu doar ca cea din imaginile de mai jos scrie kanald.ro

media_146045903858841200

Pune seminte de petunii pe straturi si uda-le. Intre straturi pune niste zapada artificiala ca sa le ridice. Pune apa pana cand aceasta iese prin gaurile din primul strat. Cand au incoltit florile, trebuie sa le uzi in fiecare zi. Dupa trei luni, incep sa infloreasca si vei avea o adevarata tufa. Insa, ai grija pentru ca trebuie sa le tratezi impotriva daunatorilor, altfel le vei pierde si toata munca se va duce pe apa sambetei!

media_146045903932021600

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.