Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce dezvăluie mâinile despre tine şi iubitul tău?

in Diverse

Studiile au arătat că bărbaţii cu mâini fine şi degete lungi sunt mai curtenitori cu femeile, dar personalitatea lor este complexă şi greu de descifrat. Află ce dezvăluie mâinile despre bărbatul pe care îl iubeşti, dar şi despre compatibilitatea dintre voi.

Mărimea sş forma mâinilor, dar şi lungimea degetelor pot dezvălui câteva amănunte importante despre caracterul unei persoane, despre munca ei şi chiar despre succesul pe care îl poate avea în dragoste.

CE ARATĂ PALMELE MICI ŞI ROTUNDE

Acestea sunt specifice persoanele active, aventuroase şi capabile să îşi asume riscuri pe care alţii încearcă să le evite. Relaţiile lor cu cei din jur sunt, de obicei, dramatice, încărcate de sentimente şi emoţii şi foarte schimbătoare. Pot avea mai multe relaţii de dragoste şi nu este exclus să se căsătorească de două sau de trei ori în viaţă.

Bărbaţii cu mâinile mici au o gândire logică şi pragmatică, sunt interesaţi de latura materializată a vieţii şi fac tot posibilul să îşi asigure un confort deosebit. Se concentrează asupra carierei şi îşi aleg profesii din care pot câştiga bani uşor şi sigur, precum cele de medic, inginer sau avocat.

Femeile cu mâini mici sunt practice şi sunt bune gospodine, sunt interesate de carieră, dar îşi aleg meserii mai puţin solicitante, care să le lase timp şi pentru familie. Abordează problemele direct şi nu lasă nimic pe mai târziu, dacă pot rezolva totul pe loc, indiferent de compromisurile pe care le fac.

CE SEMNIFICAŢIE AU PALMELE LUNGI ŞI OVALE

Acestea aparţin de obicei persoanelor introvertite şi sensibile, care pun accentul mai mult pe sentimente şi dorinţe, decât pe logică şi argumente. Se concentrează mai mult asupra detaliilor, decât asupra problemei în ansamblu şi nu reuşesc întotdeauna să ia cele mai bune decizii. În dragoste, se decid foarte greu asupra alegerii unui partener, deoarece vizează la un ideal pe care îl găsesc numai câţiva dintre ei.

Bărbaţii cu maini lungi sunt impulsivi, reacţionează puternic şi sunt imprevizibili când se confruntă cu situaţii speciale. Se concentrează mai mult asupra lor însişi, neglijând dorinţele şi aşteptările celorlalţi, chiar dacă sunt persoane foarte apropiate.

Femeile cu mâini lungi sunt emotive, capricioase şi schimbătoare. Pentru ele contează mai puţin latura materială a vieţii şi mai mult sentimentele, trăirile interioare şi afecţiunea pe care o primesc din partea celorlalţi. Se îndrăgostesc uşor, iubesc cu intensitate, dar la fel de important rămâne egoul lor.

CE ARATĂ PALMELE PĂTRATE ŞI PUTERNICE

Acestea sunt atribuite persoanelor loiale şi cinstite, cu o inteligenţă medie, dar foarte descurcăreţe. Sunt ataşate de familie, sunt muncitoare şi au obiective foarte clare în viaţă, fără să îşi facă idealuri greu de atins. Urăsc artificiile şi persoanele superficiale şi preferă să abordeze problemele direct şi fără compromisuri, chiar dacă au de pierdut. Se căsătoresc devreme şi îşi doresc cât mai mulţi copii.

Bărbaţii cu palme pătrate sunt muncitori, dar şi risipitori. Au nevoie de o parteneră care să îi ghideze, pentru că se lasă pradă viciilor. Dar au un suflet bun şi pot fi loiali familiei şi foarte grijulii cu copiii.

Femeile cu palme pătrate sunt pline de energie, muncitoare şi bune gospodine. Se dedică în special copiilor şi fac tot posibilul să le ofere o viaţă lipsită de griji. Nu sunt atente la detalii şi nici nu au pretenţia de a realiza ceva măreţ în viaţă, dar au obiective concrete pe care reuşesc să şi le îndeplinească şi cum să se bucure de plăcerile simple.

DEGETELE BĂRBAŢILOR ŞI FERTILITATEA

Cercetătorii coreeni susţin că lungimea degetelor bărbaţilor este proporţională cu fertilitatea lor. Studiul lor se bazează pe un fapt ştiinţific clar: genele care determină dezvoltarea genitală determină în acelaşi timp şi dezvoltarea extremităţilor. Astfel că bărbaţii care au degetul inelar la fel de lung ca degetul mijlociu sunt mai dotaţi decât ceilalţi şi mai fertili. În concluzie, femeile ar trebui să fie atente şi la lungimea degetului pe care va sta verigheta, nu doar la zâmbetul bărbaţilor.

COMPATIBILITATEA ÎN DRAGOSTE SE VEDE ŞI PE MÂINI

Statisticile spun că una din trei căsnicii este sortită eşecului. E bine să fii cât mai prevăzătoare şi să fii sigură că ai ales partenerul potrivit, care va fi alături de tine în orice condiţii. Iar forma mâinilor voastre poate fi un detaliu important. Uită-te cu atenţie cât de lungi sunt degetele voastre.

Dacă amândoi aveţi degete luni, adică dacă depăşesc trei sferturi din lungimea palmei, compatibilitatea dintre voi este destul de ridicată. Amândoi sunteti hotărâti, deschişi şi direcţi, sunteti oameni de acţiune şi reuşiţi să vă completaţi unul pe altul.

Dacă amadoi aveţi degete scurte, compatibilitatea se reduce. Aveţi temperamente iuţi, sunteţi grăbiţi şi nerăbdători şi comunicarea dintre voi are de suferit. Relaţia poate rezista o viaţă întreagă, dar vor fi adesea momente tensionate şi trebuie să faceţi tot felul de compromisuri.

Dacă el are degete lungi şi tu, scurte, sau invers, compatibilitatea deja tinde spre zero. Firile voastre sunt prea diferite. unul se grăbeşte, altul este prea încet, unul are ambiţii mari, celălalt se lasă dus de val. Rareori luţi acelaşi decizii şi nu prea reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate