Ce este intunericul? Multor suflete le este frica de ” Latura Intunecata „.

in Curiozitati

Evitarea intunericului

Ce este intunericul? Multor suflete le este frica de ” Latura Intunecata „. Cine sunt cei din ” Latura Intunecata” si ce fac ei in fapt.

Partea intunecata este tu insati. Este propria ta frica si insecuritate. Nu exista diavol, si nu exista o lume a intunericului. Acestea vin din tine insuti. Daca iti este frica, atunci tu vei contura in aura ta ipostaza de care te temi. Va veni in forma multor lucruri, poate fi o manifestare proprie, prin asociatii apropiati si familie, dar se va manifesta daca iti e frica. Fricile altor oameni pot deveni ale tale.

Anumite suflete care sunt destinate sa devina vindecatori se pot forma de la o varsta frageda in copilarie sa absorba negativitatea altora, in special familia. Acest lucru poate deveni manifest intr-o persoana in orice moment al vietii.

Daca nu dai putere altora, atunci ei nu au nici o putere asupra ta. Daca o persoana va inspira frica priviti in trecut, ori in viata aceasta ori altele pentru ca acolo este locul de unde vine frica. Daca persoanele din jurul dv-stra sunt negative, atunci lucrati constant sa le ridicati nivelul spiritual. Este surprinzator daca tu esti pozitiv iar ei sunt negativi, negativitatea lor poate fi un balans la felul tau de a fi atat de pozitiv , ori nu sunt capabili sa o suporte, si se vor retrage (renunta).

Umanitatea are obiceiul de a se amesteca in afacerile altora. Tu interferezi de atatea ori cand nu ar trebui. Facand acest lucru , tu nu realizezi ca cel pe care il ajutati nu se ajuta singur, si ca efect tu stopezi sufletul lui sa se dezvolte (spiritual). Este posibil ca pentru actiunea ta de a ajuta sa-I determine sufletul sa se intoarca pentru o alta runda de incarnare. Fiecare suflet are propriul scenariu care a fost creat inainte de a se naste, si la fel ca si actorii pe scena, el isi joaca rolul. Toti cei din jurul lui sunt doar distributia colaboratoare, care ajuta persoana sa-si puna in viata scenariul.

Nimic nu este real,totul este iluzie, dar pana nu-ti poti ridica nivelul vibratiei din planul Terestru si nu devii detasat, nu vei vedea niciodata toate acestea. Tu esti creatorul propriei realitati, poti alege lumina, sau intunericul, pozitivul sau negativul.

Tu alegi. Pe care o doresti?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.