Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce face Băsescu în şlapi, tricou şi şort

in Politic

Imaginile zilei de azi vin de la România TV, cea care l-a surprins astăzi pe Traian Băsescu într-o ţinută…mai puţin protocolară. În centrul atenţiei chiar şi după încheierea celor 10 ani de mandal, Băsescu rămâne unul dintre cele mai controversate personaje din politica românească.

11412394_1128672630494696_6836213590665595463_n

Marţi, fostul preşedinte a mers să verifice curtea şi casa din Gogol îmbrăcat ceva mai lejer în…papuci, şlapi şi tricou, pantaloni scurţi şi şosete.

Traian Băsescu şi-a adus la vila din Gogol, reşedinţă primită în calitate de fost şef al statului, un cal, un urs, dar şi o vacă. Primul, în mărime naturală, care pare adevărat de la depărtare, este o piesă pe care Traian Băsescu o are din 2006.

„E un cal într-adevăr din fibră din sticlă pe care s-a pus harnaşamentul de la Gadaffi, care e un harnaşament extrem de important. Dar acum în curte nu este harnaşamentul lui Gadaffi. Calul e şi pasiunea soţiei”, a spus Băsescu, la Pro TV.

Al doilea animal din curtea vilei fostului preşedinte Băsescu este un urs din lemn. „Ursul brun e de lemn, Ursul e un sombol românesc”, a explicat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a mai spus că mai are şi o vacă, una dintre cele care au colorat Capitala în 2005, în cadrul unui proiect internaţional de ajutorare a persoanelor cu deficienţe mentale.

„A fost o acţiune pornită când eram primar şi pe urmă s-au cumpărat vacile astea. Cineva care a cumpărat-o mi-a dăruit-o”, a spus Băsescu.

Fostul preşedinte a mai declarat că va aduce în curtea vilei de pe strada Gogol şi patru câini, vii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate