Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce faci daca s-a blocat inelul pe deget?

in Video

Cea mai sigură metodă de a scoate un inel de pe deget fără să te răneşti.

https://www.youtube.com/watch?v=v4ypMcatVtI

Se întâmplă uneori ca inelele pe care le îndrăgim atât de mult şi pe care nu le-am mai scos de mult timp de pe degete să ne creeze disconfort. Cu greu găsim cea mai potrivită soluţie pentru a scoate inelul de pe deget, însă cu ajutorul unei simple aţe dentare problema este rezolvată în doar câteva clipe.

Tot ce trebuie să facem este să introducem un capăt al aţei pe sub inel şi apoi să înfăşurăm restul pe degetul deja umflat. Când această operaţiune este gata, apucăm capătul aţei pe care l-am prins sub inel şi îl răsucim în jurul degetului în sens invers decât l-am înfăşurat iniţial. Vom observa că nici mai mult, nici mai puţin, inelul va aluneca uşor pe deget fără prea mult efort.

După cum vedem, aceasta este o metodă destul de simplă, însă cu eficienţă maximă într-o astfel de situaţie limită. De multe ori unele probleme care iniţial par fără nicio şansă de izbândă, au o soluţie destul de simplă.

De acum înainte nu va mai trebui să forţăm prin orice alt mijloc scoaterea unui inel de pe deget când avem la îndemână un procedeu atât de eficient.

Sursa: Youtube

Text: LiveBiz

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate