Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce înseamnă dacă te visezi bolnav

in Diverse

Multe persoane visează des că sunt bolnave. Acele persoane nu sunt neapărat ipohondre, ci au probleme serioase în dragoste sau afaceri, conform teoriilor ezoterice.

Specialiștii în interpretarea viselor susțin că dacă visezi că ești bolnav, subconștientul îți transmite că ceva e în neregulă cu tine și trebuie să rezolvi urgent problema. De cele mai multe ori, e vorba despre probleme sufletești.

Visele despre boală pot anunța o iminentă despărțire de persoana iubită. Dacă visezi că ești la pat, înseamnă că relația ta de iubire este foarte șubrezită.

De asemenea, dacă visezi că mergi la doctor pentru a te consulta, asta înseamnă că relațiile de familie nu funcționează la cei mai buni parametri și trebuie să comunici mai mult cu cei dragi.

Dacă visezi că persoana iubită este bolnavă, asta înseamnă că trebuie să îi dai mai multă atenție, să nu o desconsideri atunci când îți cere ceva.

Dacă visezi că te dor ochii sau urechile înseamnă că trebuie să vezi lucrurile cu alți ochi și să asculți mai atent când ți se transmite ceva.

Dacă visezi că te doare stomacul, atunci trebuie să analizezi cu atenție situația dificilă pe care știi că o ai de gestionat.

Visele despre boli și bolnavi pot însemna și probleme cu anumite tranzacții financiare. Dacă leșini din cauza unei boli în vis, înseamnă că sănătatea ta este în pericol.

Sursă: teotrandafir.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate