Ce mesaj si-a scris un bucurestean pe masina. Colegii de trafic rad in hohote

in Galerie

Scene de-a dreptul comice in zona Pipera din Bucuresti. Protagonist?! O masina cu un mesaj cat se poate de… categoric!

Marti dimineata, monotonia de la marginea Capitalei a fost spulberata. Motivul – un Wolkswagen Golf care a starnit valva in randul celorlalti participanti la trafic.

61714648

Si asta datorita mesajului postat de proprietar. “Sunt surd ca o cizma! Degeaba ma claxonezi” – scrie, cu portocaliu, pe spoilerul masinii cu pricina scrie cancan.ro

Unul dintre martorii oculari a facut mai multe fotografii, pe care le-a trimis pe adresa de pont a redactiei noastre, vadit amuzat de intamplarea cu pricina.

61714650

Nu-mi vine sa cred! M-am amuzat teribil. Original omul, nu gluma!“, ne-a scris cititorul nostru.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*