Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce minuni poate face laptele pentru sănătatea ta

in Sanatate

Este tensiunea mare constantă problema ta cea mai mare care-ţi dă mereu bătăi de cap? Ai încercat mai multe medicamente, dar nimic nu pare să aibă un efect bun? Atunci ar fi bine să iei în considera o metodă simplă pe care să o încerci. Şi, nu-ţi fă griji, nu e scumpă sau greu de folosit. Este vorba chiar de laptele de zi cu zi pe care-l avem cu toţii în bucătărie.

Un studiu făcut de Universitatea Monsah, Australia, care a implicat 45.000 de adulţi examinaţi în ritualurile lor zilnice în legătură cu efectul asupra presiunii sângelui, a tensiunii. Rezultatele au fost cu adevărat uimitoare.

  • S-a descoperit că oamenii care au consumat mai mult lapte slab în grăsimi au experimentat riscuri de hipertensiune mai mici în comparaţie cu cei care au consumat mai puţin lapte zilnic.

  • Oamenii care nu au consumat mai mult de 2-3 pahare de lapte pe zi aşa cum le-a fost recomandat au ratat beneficiile protectoare pe care le poate avea laptele asupra circulaţiei sângelui.

Cura cu lapte este recomandată oamenilor care sunt predispuşi la probleme cu hipertensiunea. Dieta include produse din lapte, 2-3 pahare sau porţii pe zi. La o porţie, puteţi include şi o ceaşcă de smântână, lapte, iaurt sau brânză dietetică.

– Nutrienţii cheie descoperiţi în produsele de lapte care sunt responsabili de scăderea presiunii sângelui au fost descoperiţi a fi calciu, potasiu şi magneziu.

– Produsele lactate conţin proteine speciale precum peptidele bioactive care sunt cunoscute a avea un impact pozitiv în controlarea tensiunii.

Dacă nu este controlată la timp, hipertensiunea se dovedeşte a fi un mare factor de risc care provoacă diverse boli cardiovasculare. Mai multe componente ale produselor lactate, precum peptidele bioactive fac minuni în controlarea presiunii sângelui.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate