Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

CE NE SPUNE DAVID ICKE DESPRE REPTILIENI

in Enciclopedie

Ce ne spune autorul despre reptilieni:

[253,84] „Un alt subiect pe care mi l-au relatat multe din contactele mele se refera la faptul ca reptilienii se hranesc cu energie nucleara. … Draconienii sunt rasa regala a reptilienilor, iar casta cea mai înalta în rândul acestora sunt albinosii, care par sa aiba niste coarne conice situate la jumatatea distantei dintre sprâncene si crestetul capului.”

Mult mai plauzibile par însa alte variante:
[253,84] „Una dintre principalele concluzii ale tuturor cercetarilor facute pe tema reptilienilor este ca acestia sunt complet lipsiti de emotii si sentimente, hranindu-se cu emotiile inferioare ale oamenilor, precum frica, vinovatia si agresiunea.”

E ca si cum s-ar spune: oamenii sunt complet lipsiti de lipide si glucide desi ele constituie o parte însemnata a hranei pe care o ingera. Ideea este reala fiindca transpare din numeroasele exorcizari înserate în Noul Testament [200,(290)]. Din bibliografie remarcam cele doua lucrari ale lui Cristian Ganescu [199], [201].

Dar, [253,78] „Acest lucru nu este întâmplator caci reptilienii se hranesc cu emotiile si energia sexuala a oamenilor, ceea ce explica de ce sexualitatea este atât de importanta în ritualurile satanice închinate demonilor, adica exact acestor reptilieni.”

[253,88] „Exista o speculatie care spune ca sângele albastru (cu rh negativ) atesta sorgintea martiana, spre deosebire de sângele cu rh pozitiv, care atesta o origine terestra.”
[253,112] „Reptilienii pur sânge nu sunt atrasi de trupurile lor, ca oamenii. Ei le folosesc doar ca pe niste costume spatiale, pentru a opera în aceasta lume, iar când unul se epuizeaza, nu fac decât sa îl schimbe cu un altul.”

În comentariu am spune ca termenul costum ar trebui înlocuit cu cel de vehicol. Avem la îndemâna practicile supermanilor din filmele de spionaj în care pozitivii sar din limuzine în salupe, apoi în basculante, pe urma în elicoptere, avioane, locomotive sau yahturi. Totul în slujba binelui, pâna la epuizarea combustibilului, avarierea vehicolului sau anihilarea inamicului.

Aceste filme ar trebui sa ne determine sa gândim ca interceptarea si utilizarea biorobotilor terestrii (corpurile omenesti) nu e decât o chestiune de conceptie la care trebuie sa aspiram. Si daca noi nu reusim sa încalecam decât la propriu caii, magarii, bivolii, elefantii, camilele si alte câteva specii nu e decât o dizabilitate preconceputa.

În mod sigur creatorii nostri au avut în vedere posibilitatile de a ne putea coordona si conduce prin posedare propriu-zisa, asa cum si noi asiguram maximum de confort si eficienta soferilor si pilotilor când se urca la volanul sau mansa unui vehicul de constructie omeneasca. Conform sloganului Man and machine as one!

Mari personalitati si oameni de afaceri, companii si organizatii reptiliene:

[253,21] „Casa regala Windsor, fosta Saxa-Coburg-Gotha pâna la primul razboi mondial; clanul Rothschild; familiile regale si aristocratice ale Europei; establishmentul de pe coasta de est a Statelor Unite care produce presedinti, mari oameni de afaceri, bancheri, administratori.”

[253,82] „Una dintre verigile majore în Fratia reptiliana este Corporatia Bechtel.”

[253,99] „Rockefeller-ii sunt reptilieni pur sânge deci cunosc semnificatia plenara si ascunsa a legendei lui Prometeu.”

[253,107] „Sinn Fein, ramura politica a gruparii teroriste nord irlandeze IRA are drept simbol un porumbel. Aceeasi imagine poate fi regasita pe multe din sceptrele tinute în mâna de monarhii britanici. Acest lucru nu este întâmplator caci ambele organizatii reprezinta acoperiri moderne ale Fratiei Babiloniene, iar porumbelul o simbolizeaza pe regina Semiramida.”

[253,113] „…asa cum voi descrie amanuntit în lucrarea de fata, ierarhia moderna a Fratiei este implicata pâna peste cap în ritualuri satanice, sacrificii de copii, ceremonii de baut sângele si alte orori care îti vor taia respiratia. Da, vorbesc acum de nume dintre cele mai cunoscute din rândul regalitatii, al oamenilor politici, bancherilor, oamenilor de afaceri si patronilor mass media din lume. Altfel spus ma refer la oameni precum George Bush, Henry Kissinger, Familia regala britanica si multi alti presedinti de state, prim ministrii si membrii ai aristocratiei.”

Evident ca dintre reptilieni nu poate lipsi un alt personaj de mare notorietate: Jolly Jokerul Dracula (pag.116). Dar si marii maiestri iluminati: Marie si Jean de Saint-Claire, Leonardo da Vinci, Sandro Boticelli, alchimistul Nicolas Flamel, Rene Descartes, filosoful Robert Fludd, Claude Debussy, Jules Verne, Victor Hugo, Jean Cocteau (pag 200).

Odata cu declinul religiei, frânele aveau sa fie preluate de stiinta. Înca din 1662 în Marea Britanie a fost înfiintata Societatea Regala de stiinta. Printre membrii de seama ai acesteia au fost: chimistul Robert Boyle, Isaac Newton, Francis Bacon.

[253,248] „Societatea Regala a însemnat de la bun început mult mai mult decât o adunare a oamenilor de stiinta. În esenta ei este o societate secreta creata si controlata de Fratie, cu scopul de a limita viziunea asupra lumii si întelegerea stiintifica si spirituala.”

În Societatea Regala au mai activat Benjamin Franklin, Erasmus Darwin, Charles Darwin, Thomas Malthus.
Intre timp Societatea Regala a devenit Institutul Regal de Stiinta, care de fapt coordoneaza cercetarea si realizarile stiintifice. Cazul inginerului Eric Laithewaite este de mare rasunet si de data recenta (1975-1980). Dupa studii îndelungate si realizari recunoscute Laithewaite, profesor universitar a fost chiar membru al acestui institut. Preocuparile sale l-au condus la studiul de detaliu al giroscopului.

Giroscopul este un dispozitiv ce pare ireal, din alta lume, si care asculta de legile unei fizici proprii. În limbaj popular i se spune titirez. Este deci un dispozitiv jucarie cu care fiecare s-a jucat macar o data. Totusi la dimensiuni mai mari, se transforma într-un mecanism cu caracteristici ireale.

Diferite tipuri de giroscoape.

Laithewaite a reusit sa transforme miscarea rotativa a giroscopului în miscare de translatie inventând motorul linear. Apoi a constatat cu stupoare ca daca unui giroscop de cca 1oo de kg, prins pe un ax i se imprima miscarea de rotatie specifica, apucând axul cu o mana întregul dispouitiv poate fi rotit deasupra capului cu abilitatea celui care roteste un baston ninja.

Cu alte cuvinte miscarea de rotatia a giroscplului anuleaza o parte din gravitatie. A ajuns astfel la ideea unui motor de propulsie spatiala, numai ca descoperirea sa nu respecta legea a treia a inaintasului sau Isaac Newton, Orice actiune creaza o reactiune egala si de sens contrar.

Giroscopul produce însa o reactiune mai mare si supusa altor legi. Desigur Laithewaite a facut o demonstratie simpla dar edificatoare în fata asistentei uluite, urmând ca cercetarile sa fie dezvoltate cu interesul si amploarea necesara.

Numai ca Institutul de stiinta l-a acuzat pe Laithewaite de escrocherie stiintifica, si de erezie stiintifica, dupa scenariul cunoscut. Apoi a fost ridiculizat, discreditat, exclus din institut, i s-a retras dreptul de a conferentia, toate fondurile alocate cercetarii au fost retrase, iar descoperirea sa ascunsa si condamnata la uitare. Acum ocupa un loc de neinvidiat în lucrarea lui Richard Milton Forbidden science (Ereziile stiintifice), alaturi de alti confrati precum: Edison, Faraday, Nicolae Teslea.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Enciclopedie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate