Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce nu au reușit românii au obținut paparazzi din Rusia: CARLA’S DREAMS fără mască

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online

Face furori pe piața muzicală din România și nu numai. Succesul trupei Carla’s Dreams a fost pus deseori pe seama măștilor sub care se ascund din motive mai mult sau mai puțin cunoscute. S-a vehiculat în presa românească că solistul Carla’s Dreams este Andrei Ţăruş, fost membru al trupei ”In Quadro”. Ei bine, se pare că DA, este Andrei Țăruș și a fost deconspirat de către paparazzi din Rusia.

Artistul ar fi fost fotografiat într-un local din Moscova unde se afla împreună cu trupa sa. Deși presa din Rusia relatează că tânărul Țăruș a fost foarte vigilent și a stat departe de ceilalți membri ai trupei, iar la intrarea în instituții nu se legitima, ci folosea numele managerului său, paparazzi ruși susțin sus și tare că l-au prins fără mască pe celebrul Carla’s Dreams.carla dreams
Imediat după apariția imaginilor în presă, casa de discuri a artistului, Global Records, a declarat că bărbatul din imagini nu este solistul trupei Carla’s Dreams.

Potrivit declarațiilor solistului făcute în presă, decizia de a se masca pe scenă a fost luată pentru a-și ascunde aspectul ”grețos”. „Nu, asta nu-i faţa mea. Eu în zilele obişnuite arăt altfel. Delia m-a văzut fără mască. Fără mască arăt foarte rău. De asta şi port mască că-s foarte urât. Nu arăt înfricoşător, ci greţos aşa. Sunt antonimul la simpatic”, a declarat artistul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate