Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce NU vorbim în pat

in Diverse

Se spune că femeile sunt mai sensibile la cuvinte decât bărbaţii. E şi nu e adevărat…Pentru că multe dintre cuvintele rostite pot avea un efect cât se poate de nedorit asupra reprezentanţilor sexului tare.

Despre ce ar putea vorbi în momentele intime doi parteneri? Ar putea oare femeile să-şi stimuleze partenerul cu ajutorul cuvintelor? Sau nu e nevoie de vorbe şi e mai bine să taci? Răspunsul la aceste întrebări ar vrea probabil să-l afle orice femeie, cu toate că…experienţa arată că recomandările de genul “cum trebuie să facem,” se ţin minte foarte greu. De aceea ar fi mai nimerit să oferim o listă de exemple care în mod garantat “ucid” dorinţa unui bărbat, iar dacă insişti să le foloseşti frecvent îţi pot distruge definitiv relaţia sexuală.

ENIGMATICUL NICU

Pentru început, dacă vrei ca el să se enerveze în timpul preludiului, compară-l cu fostul tău prieten. Iar dacă vrei să-i răneşti orgoliul, dă-i de înţeles că nici nu se poate compara cu fostul tău iubit: “Nu, nu mai insista să faci asta, oricum n-o s-o faci la fel ca Nicu (Gigi, Ionel, Fănel etc.)!” Simplul fapt că rosteşti numele fostului iubit e ca o înţepătură pentru partener: “De ce ma compară cu Nicu? Poate că era mai bun decât mine dacă ea se gândeşte la el tot timpul…Nu vrea să mă supere şi spune că se simte mai bine cu mine, dar de fapt tot la el se gândeşte! Mda, e clar…” Nu te mira dacă partenerul tău va renunţa să mai aibă de-a face cu tine nu doar în pat, ci chiar şi în afara dormitorului. Orgoliul rănit nu-l va lăsa să stea la mai puţin de…un kilometru de tine.

UN ADEVĂRAT APOLLO

Nimeni nu este perfect! Iar bărbaţii de 25 de ani arată, de regulă, mai bine decât majoritatea celor trecuţi de 35. Şi iată că avem încă un subiect! Nu te jena să evidenţiezi toate defectele fizice ale iubitului tău – şi începutul de chelie, şi spatele păros, şi imperfecţiunile pielii, şi burtica. Îi poţi găsi o poreclă drăguţă, gen “Hipopo”. Numeşte-l “purceluşul meu”, dacă e plinuţ sau “slăbănog simpatic”, dacă e cam slab. Nu insista pe tema defectelor lui fizice căci vei observa foarte curând că nu mai e deloc atras de tine. În locul eroului îndrăgostit, o să ai alături doar un bărbat complexat, care visează tot timpul să ţină cură de slăbire / îngrăşare. Asta, în cazul în care până atunci nu va fugi în braţele primei fete care îl va numi “viteazul meu Apollo” sau îi va spune “eşti cel mai frumos, eşti bărbatul la care am visat”. Apropo, în pat, nici despre propriile defecte fizice nu se recomandă să vorbeşti. Poate că el nici n-a observat că ai avea vreun cusur, iar tu nu faci decât să-i dai motive să fie mai atent şi să te compare cu…fosta!

EROUL SERIALULUI

Imaginează-ţi încă ceva: în timpul preludiului, îl intrebi: “Auzi, parca ţi-am spus azi-dimineaţă să cumperi zahăr. Să nu-mi spui că ai uitat!” Dacă reiese că a uitat, continui spunându-i că azi a uitat să cumpere zahăr, ieri a uitat să cumpere pâine, iar anul trecut a spart borcanul cu maioneză…Şi aşa mai departe, din ce în ce mai mult! Orice femeie, dacă şi-a pus în minte, poate să facă aşa o scenă din nimic, încât, fără îndoială, totul se va termina cu lacrimi amare. El va fi şocat de această întorsătură a lucrurilor, apoi îi va pieri tot elanul. Despre ce romantism mai poate fi vorba, despre care dragoste? El nu simte decât că trebuie să-şi scape pielea, până nu e prea târziu! Ei, cum e? Mai are totuşi chef de o noapte de amor cu tine? Şi asta după tot ce ai făcut? Atunci, continuă…În toiul preludiului, roagă-l, ba nu, somează-l să-ţi cumpere cizme noi! E exact genul de comportament care atrage o reacţie de apărare din partea majorităţii bărbaţilor. Dacă discuţia despre bani este pentru el o temă sensibilă sau mai importantă decât satisfacţia elanurilor erotice, poţi să-ţi iei adio de la continuarea serii “fierbinţi”.

CASANOVA

Oricât ar parea de ciudat, patul e cel mai nepotrivit loc pentru discuţii despre sex. Aceasta temă taie pe loc cheful. Dacă vrei să-i spui iubitului că nu-ţi place ceva în ceea ce face, alege un alt moment şi alt loc. Pentru că în timpul actului sexual un bărbat e foarte vulnerabil, iar critica ta îl va rani. E posibil ca el însuşi să nu fie prea convins de performanţele şi aptitudinile sale sexuale, iar tu mai şi torni gaz pe foc!

MARELE MUT

Te-ai recunoscut în unele din aceste imagini? Asta e, orice femeie poate să-i spună uneori partenerului său lucruri pe care acesta n-ar fi vrut să le auda. Iar vorbele rănesc, în special cele rostite în momentele cele mai intime. Iar faptul că iubitul tău continua cu toate acestea să-şi pună “în bătaia puştii”, a vorbelor tale, orgoliul, chiar şi demnitatea lui de bărbat spune multe. Probabil că te iubeşte…De fapt, e clar, din moment ce e dispus sa suporte comparaţiile cu un oarecare Nicu şi tot felul de reproşuri…Iar acum, imaginează-ţi cât de fericit va fi dacă vei exclude aceste teme din discuţiile voastre (şi nu e vorba numai de cele din pat). Şi încă ceva. Sexologii susţin că dorinţa femeilor de partide de sex e o greşală. Cel mai potrivit epilog ar fi să vă relaxaţi în tăcere. Fapul că mulţi bărbaţi nu susţin discuţia sau chiar adorm este determinat nu de firea lor insensibila, ci de fiziologia masculină. Iar aici nu-i nimic de obiectat – trebuie să înţelegi şi să accepţi…

LIMBAJUL AROMELOR

romantism

În timpul momentelor de intimitate, evită gândurile deranjante. Sunt potrivite numai temele “fără marjă de risc” – vorbe de dragoste şi de apreciere. Atmosfera de tandreţe se poate obţine cu ajutorul aromelor pe care oamenii le-au folosit pentru seducţie din cele mai vechi timpuri.

Pentru alcătuirea compoziţiilor “senzuale” se folosesc uleiuri cu efect afrodiziac: y-lang-ylang, paciuli, iasomie, santal, trandafir, iar ca aroma să umple toata încăperea, foloseşte o lampă de aromaterapie.

Poţi folosi şi uleiuri afrodiziace pentru a va face reciproc masaj de relaxare. În acest scop, diluează 7-8 picături dintr-un astfel de ulei în 30 ml de ulei de măsline sau de floarea-soarelui. Nu se recomandă să foloseşti uleiul ca atare, pentru că poate produce iritaţii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate