Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ce poreclă ți se potrivește în funcție de zodie

in Stiri online

Cine nu a avut măcar o dată în viată o poreclă? La scoală ori la serviciu, colegii cu simt de observație speculează orice defect sau caracteristică pregnantă și impun porecle care ajung să te urmărească toată viata.

Iată, în funcție de zodie, care este supranumele care ți se potrivește perfect:

Berbec –  “Curajosul”
Ești omul acțiunii, care simte ca dacă nu are ceva de făcut în fiecare clipă își pierde vigoarea.

Dar mai presus de toate ești curajos și ambiția ta te face să îți asumi lucruri pe care alții nu ar fi în stare să o facă. Preiei inițiativa și ești printre putinii nativi cu un simt al onoarei ieșit din comun.

Taur – “Intuitivul”

Simți oamenii și relațiile care ți-ar putea fi benefice, dar și cele care ți-ar putea dăuna.

Beneficiezi, astfel de o bună intuiție, mai ales când e vorba despre chestiuni practice sau care țin de interese personale. Ai reacții lente, dar intense și ești o persoană responsabilă, care nu își asumă decât acele treburi pe care știe că e în stare să le ducă la bun sfârșit.

Gemeni – “Inteligentul”

Eşti interesat de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău şi eşti mereu bine informat.

Curiozitatea de care dai dovadă şi faptul că citeşti mult, înveţi mult, fiind avid de cunoaştere te face să treci în faţa celorlalţi drept o persoană foarte inteligentă, la care apelează de fiecare dată când au nevoie de o soluţie.

Rac – “Mămosul”

Fire sensibilă, eşti un emotiv prin definiţie, care se apleacă asupra problemelor celorlalţi cu o empatie ieşită din comun.

Îţi iei colegii sub aripa ta protectoare, că un părinte grijuliu gata mereu să facă un bine. Ai un instinct matern înnăscut şi eşti mereu preocupat de bunăstarea celor apropiaţi.

Leu – “Arogantul”

Eşti fascinat de propria persoană, mândru peste măsură, motiv pentru care multă lume te consideră nu doar un narcisist, ci şi un inganfat.

Ai o personalitate vibrantă, plină de forţă, îţi place să dirijezi, să porunceşti, să te afli mereu într-o lumina favorabilă şi asta pentru că îţi place să fii vedetă în tot ceea ce faci.

Fecioară – “Criticul”

Nimic nu îţi scapă neobservat şi, mai ales, necomentat. Eşti extrem de ordonat, iar curăţenia e sfânta pentru tine şi Doamne fereşte că cei din jur să nu fie la fel că ţine.

Ai un temperament destul de nervos şi reacţionezi cu replici acide atunci când ţi se pare că ceva nu e în ordine. Poţi deveni chiar cicălitor.

Balanță – “Graţiosul”

Ai un farmec aparte şi emani graţie, elegantă, rafinament, fapt care te scoate în evidenţă orice ai face.

Îţi place să fii complimentat, iar poreclele care subliniază tocmai aceste calităţi sunt o onoare pentru ţine. Acorzi o mare atenţie detaliilor şi îţi place să te înconjori întotdeauna de lucruri frumoase.

Scorpion – “Graţiosul”

Ai un farmec aparte şi emani graţie, eleganţă, rafinament, fapt care te scoate în evidenţă orice ai face. Îţi place să fii complimentat, iar poreclele care subliniază tocmai aceste calităţi sunt o onoare pentru ţine. Acorzi o mare atenţie detaliilor şi îţi place să te înconjori întotdeauna de lucruri frumoase.

Săgetător – “Optimistul”

Îţi place să visezi cu ochii deschişi şi eşti un optimist incurabil. Nu te doboară niciun necaz, ba chiar se poate spune că eşti cel mai fericit nativ al zodiacului. Eşti înflăcărat, curajos şi puţine sunt lucrurile care te descurajează. Eşti o fire independenţa, căreia îi place să descopere multe lucruri noi şi chiar să îşi asume riscuri.

Citeste mai mult pe connectat.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate