Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

CE SĂ PORŢI DACĂ E RĂCOARE DIMINEAŢA

in Diverse

Un cardican tricotat

Este o piesă vestimentară care nu trebuie să ne lipsească din garderobă. Şi dacă pentru dimineţile de vară alegem un cardigan alb care se potriveşte de minune cu rochiile şi pantalonii gen capri, acum când este mai răcoare, un pulover cu nasturi într-un verde crud este ideal. Fereşte-te de maro, bordo, cărămiziu, culori care se potrivesc mai bine în serile reci de toamnă.

Şal cu model oriental

Înfăşurat în jurul umerilor, într-un stil princiar, este cea mai bună alegere. Şalul sau pasmina, este o eşarfă destul de voluminoasă care ar putea fi o soluţie salvatoare pentru zilele răcoroase. Pentru că este originar din orient, îl găsim cu modele ce amintesc de arabescurile marocane. Iată de ce ar trebui să-l purtăm cu cercei gen candelabru şi brăţări multiple.

Sacoul clasic

Multe dintre noi am rămas fidele unui stil care ne-a consacrat de-a lungul timpului. Sacoul, parte a deux-piece-ului, este o piesă nemuritoare care ne-a însoţit peste ani şi pe care n-o vom trăda niciodată în favoarea unui bolero mult prea modern. Sacoul “cere” haine la fel de sobre, dar cu o tuşă modernă. Un sacou roşu peste o ţinuta all-black este precum un colac de salvare. Şi dacă adăugăm un şirag scurt de perle, intrăm deja în zona eleganţei native.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate