Ce trebuie sa faci pentru a deveni cetatean britanic

in Articole

De la 12 noiembrie, cetățenii Spațiului Economic European și ai UE care doresc să devină cetățeni britanici au nevoie să dețină un card de rezidență permanentă, potrivit migreat.co.uk, citat de ziarulromanesc.net.

passport-and-map-visual-stage

Pentru obținerea acestui act, trebuie parcurs un proces birocratic ce va duce la îngreunarea obținerii cetățeniei britanice. Astfel, va trebui completat un formular de 85 de pagini, care va fi trimis la Ministerul de Interne (Home Office) după care se va aștepta răspunsul oficialilor de acolo diaspora.com

Abia după obținerea cardului respectiv cetățenii EEA și UE care doresc să devină britanici cu acte în regulă pot aplica pentru cetățenie.

Cetățenia britanică este acordată în baza The British Nationality Act, din 1981, potrivit căreia cel care aplică trebuie să demonstreze, printre altele, că nu are restricții să emigreze în altă țară.

Mai trebuie dovedit că ai avut rezidența în UK în ultimii trei sau cinci ani și că în ultimele 12 luni ai avut domiciliu permanent aici. Până acum, rezidența permanentă era dobândită conform Directivei UE cu privire la cetățenie.

Reglementarea cu privire la obținerea cardului de rezidență devine obligatorie pentru toți cei care aplică pentru obținerea cetățeniei, chiar dacă au depus dosarul înainte de această dată, mai arată migreat.co.uk.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.