Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cea mai controversată taxă va fi ELIMINATĂ. Anunţul OFFICIAL făcut de ministrul de Finanţe

in Evenimente

Anca Dragu, ministrul Finanţelor, a declarat că începând din ianuarie 2017 are în plan să elimine taxa pe construcţii speciale, taxă care a fost introdusă în 2014 ca măsură de consolidare de fiscală.

taxa_pe_stalp__in_ce_conturi_contabile_se_inregistreaza_constructiile_speciale_12178000

„Din ianuarie 2017 avem în plan să eliminăm taxa pe construcţii speciale”, a declarat ministrul la Londra în cadrul unei întâlniri cu investitorii internaţionali organizată de Fondul Proprietatea scrie romaniatv.ro

Taxa pe construcții speciale, supranumită taxa pe stâlp, este de 1% din valoarea construcției și se datorează anual. Prin urmare, pe parcursul duratei de viață a unei investiții, din cauza impozitului se poate ajunge chiar la dublarea sumei investite initial.

Taxa pe clădirile nerezidențiale se calculează prin aplicarea unei cote între 0,2% și 1,3% asupra valorii stabilite într-un raport de evaluare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate