Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cea mai creativă și cea mai inedită metoda de a curăța usturoiul în bucătărie

in Secretele bucatariei

Există diverse modalități de a curăța legumele și fructele în bucătărie, deci există destule modalități de a curăța și o simplă căpățână de usturoi. Dar aceasta metodă este cu siguranță cea mai creativă și cea mai inedită întâlnită de mulți dintre noi.

Watch-Video-Illustrates-the-Fastest-Way-to-Peel-Garlic-481525-2

Metoda este extrem de simplă și o poți încerca și tu. Se ia un borcan și se introduce căpățâna de usturoi în borcan. Se închide capacul și începem agitarea borcanului. Asta este tot! Simplu, nu e așa?

Știu că nu te așteptai să fie atât de simplu, însă asta este tot. Agitația provoacă dezlipirea sistematizată a cojii de pe căpățâna de usturoi. Tot ce trebuie să faci pentru a duce la bun sfârșit acțiunea este să deschizi din când în când borcanul și să scoți coaja, apoi să desparți căpățâna în mai multe bucăți, pentru a ușura procesul de dezlipire. Apoi amesteci din nou și continui până când usturoiul este total decojit.

Încearcă și tu această tehnică creativă de a decoji usturoiul. Joacă-te în bucătăria ta și adevărate capodopere vor ieși la iveală! Viața are un alt gust atunci când ne jucăm!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Secretele bucatariei

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate