Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cea mai mare escrocherie a secolului! Ai picat în ea?

in Articole

Industria apei îmbuteliate are, în ultimele decenii, o miză extrem de mare. Acest film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, urmăreşte marea afacere a apei îmbuteliate şi dezvăluie modul în care marile corporaţii din industrie afectează cu brutalitate viaţa comunităţilor, notează filmedocumentare.com.

apa1

Oamenii sunt priviţi ca simpli pioni, neajutoraţi, transformând în marfă substanţa primordială a planetei. Chiar dacă noi legăm involuntar noțiunea de apă cu cea de sănătate, marketing-ul a creat și coneiunea specifică între apa îmbuteliată și sănătate. Este o asociere falsă! De ce, aflați din scurtul documentar:

MESAJUL TERIFIANT transmis de Vladimir Putin catre ISIS „O să-i căutăm peste tot, indiferent unde s-ar ascunde. O să-i găsim în orice colţ al planetei şi-i vom pedepsi”

Ce i-au cerut Obama și Cameron lui Putin. Statul Islamic NU va mai EXISTA.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate