Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cea mai recentă inovaţie în ceea ce priveşte măsurile de siguranţă în caz de agresiuni: centura de castitate cu alarmă

in Stiri online

Teama de migranţi duce la lucruri nebănuite. În Germania, cel mai vândut produs printre femei, este o centură de castitate cu alarmă. Totul pe fondul creşterii alarmante a numărului de imigranţi direct legată de numărul tot mai mare al tâlhăriilor şi agresiunilor sexuale.

Cea mai recentă inovaţie în ceea ce priveşte măsurile de siguranţă în caz de agresiuni sexuale aparţine unei întreprinzătoare din Germania. Se numeşte Sandra Seilz şi a realizat o pereche de pantaloni scurţi pentru jogging inediţi. Există şi o variantă de lenjerie intimă.

Șortul este făcut din același material ca vestele anti-glonț și nu poate fi tăiat sau rupt. Iar acest produs se vinde ca pâinea caldă în Germania unde numărul agresiunilor sexuale a crescut de când ţara a acceptat un număr record de imigranţi. Problemele au început anul trecut de Revelion când zeci de tinere au fost agresate la Koln chiar în timpul spectacolului de artificii.

Noul model de şort a apărut pe piaţă în Germania în urmă cu puţin timp, iar primele 150 de exemplare au fost vândute într-o singură zi. O pereche costă 150 de euro. Dar are inclusiv alarmă în cazul în care purtătoarea este atacată.

Şi în America, pe piaţă sunt multe astfel de modele care nu pot fi tăiate sau rupte.Spre deosebire de. Invenţiile din Germania, cele de peste ocean costă şi 400 de euro.

Sursa: a1.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate