Cea mai singură femeie din lume a fost căsătorită de 23 de ori

in Evenimente/Extern/Stiri online

Linda Wolfe, astăzi în vârstă de 75 de ani, este femeia care a obținut un loc în Guinness Book datorită numărului căsătoriilor pe care le-a avut de-a lungul vieții. Mai exact, s-a căsătorit de 23 de ori, iar astăzi este în căutarea numărului 24, deoarece se simte singură, spune ea.

63536-Linda-Wolfe
Potrivit telegraph.co.uk, femeia nu își amintește ordinea soților, dar păstrează intacte amintirile primului mariaj. S-a căsătorit din dragoste la vârsta de 16 ani cu un bărbat mai mare cu 15 ani, lângă care a avut o căsnicie frumoasă timp de șapte ani, acesta fiind și cea mai lungă. De asemenea își amintește și cea mai scurtă căsătorie, de doar 36 de ore.

Dragostea nu a fost mereu la baza căsătoriei. Linda Wolfe s-a căsătorit și pentru faimă cu Glynn Wolfe, căruia încă îi poartă numele, acesta fiind cel mai însurat bărbat al lumii. Linda era numărul 29 pe lista lui de mirese. Femeia povestește că prin brațele ei au trecut bărbați de toate tipurile, de la muzicieni, barmani și clarvăzători, la infractori și oameni fără adăpost cunoscuți pe stradă. Unii o băteau, alții îi interziceau lucruri absurde, cum ar fi să mănânce, doi dintre ei s-au dovedit a fi homosexuali, însă recunoaște că cei ai mulți bărbați au părăsit-o.

Cu toate acestea, astăzi femeia este singură și încă are speranță că va găsi și ultimul său soț, numărul 24.
Linda Wolfe locuiește într-un azil de bătrâni, are șapte copii cu bărbați diferiți și asigură că niciodată nu și-a dorit să trăiască experiența a 23 de căsnicii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.