Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cea mai tare iluzie optică: NEGATIVUL

in Diverse

Aurora ne semnalează un lucru pe care nu îl știam: “Fantastic experimentul cu negativul fotografiei fetei cu trei puncte colorate pe nas. Am facut și experimentul invers. Poate nu știați, dar, dacă te uiti tot 30 de secunde la punctele de pe nas ale fetei din fotografia color și apoi privești pe tavan, vezi, de data asta… NEGATIVUL fotografiei!!! Incercați!”

Așadar: priviți pentru 30 de secunde punctele colorate de pe nasul fetei. Apoi îndreptați-vă ochii spre tavan și clipiți cât puteți de repede.

Ei, ce ziceți? Ați văzut negativul?

Nu e chiar șocant, se numește contrast succesiv. E ceva neobișnuit, poate…Mă rog, mai explicit ce vedem noi sunt culorile CMYK…Simplu, nu?

Aceasta este fata pe care ați văzut-o în iluzia optică?

Pentru că articolul referitor la incredibila iluzie optică prin care negativul unei fotografii poate fi developat doar cu ajutorul minții s-a bucurat de interesul cititorilor WebCultura, iată și “fotografia originală”.

Așadar: fata din fotografie se numeșteDeepika Padukone, a împlinit în data de 5 ianuarie 26 de ani, este o cunoscută actriță din India și este implicată în promovarea unor branduri foarte cunoscute. Dacă doriți, puteți citi mai multe despre ea pe Wikipedia.

 

 

Vezi aici: Cea mai tare iluzie optică pe care ai văzut-o vreodată!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate