Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cea mai trista nunta. Nu a venit niciun oaspete, din cei 300 de invitati. Care este motivul

in Articole

Un eveniment dramatic a transformat această nuntă într-una dintre cele mai triste zile din viaţa acestui cuplu! Vezi ce s-a întâmplat cu aceştia

Deşi, în viaţa oricărei perechi de îndrăgostiţi, ziua nunţii ar trebui să fie una dintre cele mai fericite ocazii, în cazul a doi tineri căsătoriţi momentul a fost unul atât de trist, încât a devenit viral.

Atunci când au organizat festivitatea, au invitat nu mai puţin de 300 de persoane, cu ocazia nunţii lor. Însă, acest cuplu din China nu a ales foarte bine momentul, deoarece, în aceeaşi perioadă, un uragan a lovit regiunea în care locuiesc cei doi, iar majoritatea locuitorilor au preferat să stea la adăpost, în siguranţă, la fel ca şi cei invitaţi la nuntă.

nunta-3

Cuplul a început totuşi ceremonia, iar după scurt timp au ajuns totuşi 10 invitaţi, însă peisajul a rămas unul dezolant şi trist, spre dezamăgirea celor doi îndrăgostiţi. Imaginea cu tristul eveniment a devenit în scurt timp virală pe internet, după ce a apărut pe soulpost.ru. Sursa: Cancan.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate