Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cea mai urâtă femeie din lume. Transformarea ei a servit o lecţie întregii lumi

in Articole

Lizzie Velasquez a fost jignită şi etichetată în toate felurile pe Internet, unde a fost numită “cea mai urâtă femeie din lume”. A sosit însă şi momentul în care s-a putut ridica în picioare pentru a arăta lumii cine este cu adevărat. Transformarea ei nu a fost una fizică, ci una spirituală.

26a26a0800000578_2994682_image_a_91_1426338249574_67587700

La 17 ani, în timp ce naviga pe Internet, Lizzie Velasquez a văzut un clip video în care apărea chiar ea şi în care era catalogată drept cea mai urâtă femeie din lume, scrie Daily Mail.

A fost devastată. A petrecut zile şi săptămâni plângând şi ascunzându-se de restul lumii. Peste ani, la 26 de ani, Lizzie a renăscut.

A suferit o adevărată transformare. Din adolescenta retrasă, victimă a răutăţii lumii, ea a devenit o femeie puternică, purtătoare de cuvânt a celor abuzaţi.

Un documentar de 78 de minute intitulat “O inimă vitează: povestea lui Lizzie Velasquez” arată ce s-a petrecut cu ea. Filmul a rulat la festivalul de film South by Southwest şi a ridicat sala în picoare.

Filmul documentează eforturile ei în campania împotriva abuzurilor, eforturi care au inclus lobby-ul făcut la guvernul american pentru susţinerea unui proiect de lege în acest sens.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: www.realitatea.net
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate